REVIEW: Casti Sennheiser HD 600 – Dedicat pasionaților pentru muzică!

Sennheiser HD 600

Cupele căștilor sunt acoperite cu un grilaj metalic, oferind un sunet care se răspândește liber în toate direcțiile. Toate acestea creează calitatea sunetului muzicii. Folosind tehnologia modernă și evoluția în fabricarea Sennheiser HD 600, cum ar fi utilizarea sistemului de magneți din neodim, aluminiu pentru bobinele de lumină, face posibilă optimizarea sunetului și minimizarea  distorsiunilor.  Acest model folosește 2.7 metri «Y» cablu, fiecare fir fiind potrivit pentru câte o cupă, permițând să te deplasezi liber în jurul camerei. Sennheiser HD 600 oferă un grad maxim de prezență, dacă ești acasă. Uimitor, cupele moi și confortabile pentru urechi îți  oferă posibilitatea de a asculta muzica preferată fără nici un disconfort timp de mai multe ore. Căștile asigură o redare a întregii game a spectrului audio. 

Casti audio Sennheiser HD 600

Căști audio Sennheiser HD 600, sunt create cu materiale de înaltă calitate, care fac ca  sunetele să fie reproduse mult mai bine. Ele încântă ascultătorul prin sunetele înalte și eficiente, menținând în același timp o precizie absolut realistă în reproducerea materialului muzical. Mai presus de toate, Sennheiser HD 600 se poate lăuda cu calitatea sunetului și cu confortul.

  • Cablu de  3 m simetric din cupru, placat cu argint, oxygen-free (OFC)

   Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 12 – 39.000 Hz
  • Segment: Ower Ear
  • Impedanța: 300 ohm
  • Conectare: 3,5/6,3 mm stereo
  • Utilizare: muzică și Hi-Fi

Preț Casti audio Sennheiser HD 650

Steve Guttenberg  a spus într-un articol : „Căștile sunt diferite de alte componente audio, pentru a fi mai aproape de noi. Acest lucru nu poate fi măsurat prin cifre, și de multe ori este mult mai importantă comoditatea  și sunetul, decât prețul lor.  Costul Sennheiser HD 600 este de 1.599 lei și de multe ori încurajează un număr considerabil de persoane care doresc să le cumpere.

Sennheiser HD 600

Casti Hi-Fi

 Părerea noastră

Suntem obișnuiți cu sentimentul de confort pe urechi și sunetul muzicii în ele.  Putem spune că acest model este  convenabil ca și preț și mai mult decât atât sunt ușor de evaluat pentru plăcerea de a ascultare la ele.  Asigură-te că îți vei aminti acest lucru – funcția principală a acestor căști, este aceea de a asculta muzica la ele și nu de a crea.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT