REVIEW – Casti Hi-Fi Sennheiser HD 800 S – calitate superioara si un sunet excelent

  Sennheiser HD 800 S

Din nou, bună tuturor! În ciuda tuturor viselor personale, echipamentul audio Sennheiser HD 800 este un model lider în lumea căștilor, oferind o audiție de o calitate excelentă a sunetului. Dacă îți imaginezi cumva că acestea sunt cele mai bune căști din lume, s-ar putea să te înșeli. Categoric nu. Si, totuși ce le face atât de populare?  Pe de o parte societatea Sennheiser și pe de altă parte linia modernă a modelului HD, care în mod clar sunt unele dintre cele mai bune căști moderne. Prețul este destul de avantajos și noi îți vom indica de unde anume se poate achiziționa.

Căști Hi-Fi Sennheiser HD 800 S.

Căști audio Hi-Fi Over Ear, clasice și în același timp moderne, ce schimbă percepția, având un design ușor și compact, așezându-se direct pe urechi.

Căști audio cu impedanța de 300 ohmi, ce oferă o conexiune echilibrată dată de tehnologia HD 800S.

  • THD: 0.02 % (1 kHz 1 Vrms)

Sennheiser HD 800, stabilește un nou standard de calitate, având un aspect proaspăt și original, spre deosebire de alte produse.

Cele mai importante caracteristici:

  • Utilizare: Hi-Fi
  • Frecvența de răspuns: 6 – 51,000
  • Segment: Căști audio, Hi-Fi, Over Ear
  • Conectare: Jack 6.3mm

Preț Sennheiser HD 800 S

Prezentat la CES, HD 800 a provocat senzație cu prețul său. Dacă acum eticheta de preț pe modelul emblematic este 7.199 lei, înseamnă că este convenabil de achiziționat. Prețul a fost determinat de suma investită în acest model, luând în considerare cercetarea și asamblarea. Cea mai bună ofertă poate fi găsită aici.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Oferă un sunet rafinat, puternic. Il recomanda tuturor celor care doresc calitate premium dar au si un buget mai consistent
Nu-ți vine să le mai lași de pe urechi. Sunt excelente!
Sennheiser HD 800 S

Calitate superioara

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT