REVIEW: Casti Audio Sennheiser Momentum – Calitate germană la preț atractiv!

  Sennheiser Momentum

Proaspăta linie de căști de la compania germană Sennheiser – Momentum, impresionează prin calitate, frumusețe și confort. Întreaga serie are mai mult de 20 de modele diferite, dar în acest articol ne vom uita la un model de top din seria Momentum. Seria Momentum a reușit să acopere toate principalele tipuri de căști, deși întreaga linie deține calitate premium. Dacă vom compara nivelul general de calitate, este aproximativ egal cu produsul Marshall, diferența făcând-o doar prețul mai mic. Însă calitatea sunetului, a materialelor, gradul de utilizare, precum și alte elemente, nu sunt în niciun fel inferioare modelelor echivalente.

Casti Audio Sennheiser Momentum Wireless, ivory

Căștile audio Sennheiser Momentum oferă o înaltă calitate a sunetului. Modelul Momentul este echilibrat, oferă un bas cu o putere moderată și volum puternic.  Aspectul lor este foarte atractiv reușind să-și încânte fanii, pe lângă sunetul performant, cu rezistența materialelor și caracteristicile impresionante.

  • Durata incarcare: 3 ore
  • Durata baterie: 22 ore
  • Microfon încorporat
  • Design over-ear

   Cele mai importante caracteristici:

  • frecvența: 16 – 22000 Hz
  • conectare: Bluetooth 4.0 + EDR
  • utilizare: Împreună cu un telefon mobil, Muzică, Hi-Fi
  • segment: Izolare zgomot, Cu control telefon, Căști audio, Over Ear
  • impedanța: Pasiva: 28 Ohm, Activa: 480 Ohm

Preț Casti Audio Sennheiser Momentum Wireless

Noul model Sennheiser Momentum este foarte frumos și cu siguranță acesta este unul dintre punctele forte. Materialele de calitate oferă căștilor garanție pentru longevitate. După cum se știe, germanii sunt oameni care știu ce este înaltă calitate. Deci Momentum Sennheiser este un produs de calitate oferit la prețul de 1.599 lei (pret in momentul publicarii articolului).

Sennheiser Momentum

Casti Audio Wireless

 Părerea noastră

Sennheiser Momentum oferă o izolare a zgomotului foarte bună și un nivel ridicat de confort, fără de care aceste căști nu ar mai fi pe prim plan. Căștile audio Sennheiser Momentum oferă o sincronizare bună pe dispozitivele Apple, au o greutate redusă și sunt ușor de purtat, dar au și au și un preț complet rezonabil.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT