REVIEW: Casti Sennheiser RS 185 – Ideale pentru a le cupla la televizor!

Sennheiser RS 185

Sistem digital wireless RS 185 cu căști deschise, oferă un sunet extrem de precis și de natural, cu o tehnologie digitala. Designul ergonomic al  căști deschise ce sunt acoperite cu tampoane pentru urechi, permite ca acestea să fie folosite  o lungă perioadă de timp. Controlul amplasat convenabil, ajustarea balansului și a nivelului, fac să accesezi mai ușor  reglajul fin al  sunetului,  pentru a se potrivi preferințelor individuale. Este suficient să conectezi transmițătorul multi-scop cu o intrare analogică sau digitală,  pe sistemul tău de divertisment de la domiciliu și să te bucuri de muzică. RS 185 este un sistem fără fir, format dintr-un emițător pe căștile deschise și multifuncționale cu încărcător, care poate fi comutat la dispozitivul de redare.

 

Casti Sennheiser RS 185 pentru televizor, wireless

Designul deschis al căștilor îți asigură bucuria unui sunet superior ca și cum ai fi pe scenă. Inovatoare și ergonomice, căștile deschise, fără fir, oferă o reproducere a sunetului extrem de precisă, într-o calitate digitală necomprimată, chiar dacă te muți dintr-o cameră în alta. Pentru a utiliza căștile, trebuie să le conectezi la sursa audio TV sau PC  conectată la rețea.

  • Timp de operare: până la 18 ore
  • Transmițător: Input audio – 1 x 3.5 mm stereo, 1 x digital optic
  • Raza pana la 100 m
  • Consum: ≤ 0.3 W (standby)

      Cele mai importante caracteristici:

  • frecvența: 17 – 22000 Hz
  • conectare: wireless
  • utilizare: televizor
  • segment: over – ear

Preț Casti Sennheiser RS 185 pentru televizor, wireless

Sennheiser RS 185 pentru televizor îți poate oferi un sunet clar  a emisiunilor TV. Reglarea volumului se realizează numai de pe cupa din dreapta a căștilor. Căștile moderne sunt realizate astfel încât să prezinte confort,  stau foarte bine pe cap, nu sunt strânse și sunt foarte ușor de purtat. Prețul căștilor Sennheiser RS 185 este destul de mic și destul de convenabil, acum putând să le achiziționezi cu prețul la reducere.

Sennheiser RS 185

Casti pentru televizor, wireless

 Părerea noastră

Sistemul este bazat pe tehnologia Kleer, care permite transmiterea audio fără a pierde calitatea sunetului. Emițător Radius-docking station, poate ajunge până la 100 m, acesta putând servi  la două căști simultan. RS 185 oferă posibilitatea de a gestiona echilibrul de canal și de control automat al volumului. Tampoanele pentru urechi realizate din velur și banda de susținere, oferă confort chiar și în timpul utilizării prelungite. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT