REVIEW: Casti Sennheiser RS 195 – Cu tehnologia fără fir wireless!

  Sennheiser RS 195

De multe ori în viața de zi cu zi te poți confrunta cu o dilemă. La televizor este un film interesant sau se transmite un meci de fotbal, dar tu trebuie să ții televizorul la volum redus din diverse motive, mai ales atunci când în familie există copii mici. De data aceasta însă, poți asculta cu nivelul la maxim, pentru că în acest moment toate televizoarele sunt echipate cu intrare pentru căști cu fir. De multe ori aceste fire nu sunt perfect adecvate, din cauza lungimii limitate a firului. Dar, și în această situație există o rezolvare. Căștile Sennheiser RS 195 pentru televizor, sunt dezvoltate fără fir, acestea deținând tehnologie wireless, iar principiul de funcționare este foarte simplu.

Casti Sennheiser RS 195 pentru televizor, wireless

Pentru a utiliza căștile, trebuie să le conectezi la stația de andocare de la sursa audio TV sau PC care este conectată la rețea. Acestea îți vor oferi un sunet clar ca de cristal sau o muzică cu o calitate îmbunătățită a sunetelor. Reglarea volumului se realizează numai de pe cupa din dreapta a căștilor. Iată ce avantaje îți oferă acest set de căști:

  • Timp de operare: până la 18 ore
  • Transmițător: Input audio – 1 x 3.5 mm stereo, 1 x digital optic
  • Raza pana la 100 m
  • Consum: ≤ 0.3 W (standby)

   Cele mai importante caracteristici:

  • frecvența: 17 – 22000 Hz
  • conectare: wireless
  • utilizare: televizor
  • segment: over – ear

Preț Casti Sennheiser RS 195 pentru televizor, wireless

Primul lucru care îți face plăcere la acest model, este confortul căștilor, care stau foarte bine pe cap, nu foarte strâns și sunt foarte ușor de purtat o lungă perioadă de timp. Faptul cel mai interesant, este folosirea tehnologiei fără fir wireless care îți permite să te așezi oriunde în încăpere. Prețul căștilor Sennheiser RS 195 pentru televizor este de 1.684,84 (pret in momentul publicarii articolului) lei și mi se pare destul de convenabil.

Sennheiser RS 195

Casti pentru televizor, wireless

 Părerea noastră

Tehnologia Wireless a fost concepută pentru a crea cea mai bună metodă de transmitere a semnalului sonor fără fir. Aceasta a depășit cu mult tehnologia Bluetooth, oferind calitate de CD. Cel mai interesant este faptul că oferă o autonomie de până la 18 ore și are o rază de acțiune de 100 m, ceea ce mi se pare foarte mulțumitor mai ales dacă ai o casă foarte mare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT