Serioux Evolution V7 – sistem desktop accesibil

Serioux Evolution V7, un calculator cu un pret accesibil destinat tuturor celor care nu doresc sa se joace jocuri sofisticate care cer resurse extrem de puternice, este un PC office cu o configuratie stabila, un procesor puternic si un design minimalist de la producatorul carcasei delux.

Cei de la Serioux au facut treaba extrem de buna in ultima perioada, pur si simplu au lansat zeci de model cu preturi extrem de bune, gasim variante ceva mai ieftine dar gasim si acele variante scumpe care vin cu o configuratie mult mai puternica, in functie de buget ne putem alege PC-ul dorit.

Revenim la subiectul principal si anume Serioux Evolution V7 care aparent vine cu un raport calitate-pret excelent, dar atunci cand achizitionam un calculator ne intereseaza si ce poate el sa faca, cat de fiabil este si ce garantie ne este oferita.
   Vezi AICI pretul pentru Serioux Evolution V7   

Pai sa o luam cu inceputul si anume componenta cea mai importanta din calculator, este vorba despre procesor, aici avem un Intel® Core™ i3-4160 ce are o frecventa de 3600 MHz, un cache de 3 MB si o tehnologie a procesorului care ridica standardele PC-ului: Intel® Hyper-Threading, Intel® Virtualization (VT-x), Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT), Intel® 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep® si Thermal Monitoring Technologies, toate aceste tehnologii nu fac decat sa evidentieze modelul Serioux Evolution V7.

Serioux-Action-V12

Memoria RAM vine cu 4 GB DDR3 cu frecventa de 1600 MHz, iar impreuna cu procesorul fac un cuplu excelent pentru o viteza cat mai ridicata in procesare.

Ca si spatiu de stocare nu avem ce sa comentam, 500 GB sunt suficienti, insa ce este interesant est faptul ca avem SATA III cu un buffer de 32 MB si o viteza de rotatie de 7200 rmp, astfel transferul de fisiere se face mult mai rapid.

Placa video este integrata, era de asteptat ca nu avea cum sa puna la acest pret si un procesor performant si o placa video dedicata.

Nu avem sistem de operare, asadar trebuie sa instalam singuri Windows 7 sau de ce nu Windows 8.

Model Procesor: Intel® Core™ i3-4160
Frecventa procesor (MHz): 3600
Dimensiune Cache procesor (KB): 3072
Capacitate (MB): 4096
Tip RAM: DDR3
Capacitate HDD (GB): 500
Buffer (MB): 32
Sistem de operare: Free Dos

Comentarii

Leave a reply

Review IT