Sistem Desktop Serioux Smart V13 – calculator multimedia cu pret mic

Serioux Smart V13, un calculator pe cat se poate de interesant, o configuratie buna care aduce si plusuri, dar si minusuri pe care le vom prezenta in continuarea articolului.

Prima intrebare este “de ce sa cumparam un calculator?”…multi aleg laptopurile, sunt mult mai practice, vin cu preturi bune si se pot plimba de colo-colo fara prea mari batai de cap.

Un calculator este mult mai business pentru acasa, cel putin in cazul meu am remarca acest lucru in ultima perioada pentru ca am un job de acasa si ma solicita foarte mult, cand aveam laptop-ul, lucram din pat sau de pe canapea, iar dupa cateva ore de munca simteam o stare de moleseala, practic nu mai faceam nimic, pe cand, dupa ce am achizitionat calculatorul lucrurile sau schimbat in bine, ma asez la birou si pot lucra mult mai cu spor.

  Verifică AICI preţul actualizat pentru Serioux Smart V13

Trebuie sa trecem la prezentarea produsului, doar este un review si trebuie sa convingem cititorul sa faca cea mai buna alegere in achizitionarea acestui produs.

Vreau sa incep prin a spune ca design-ul celor de la Serioux nu mi-a placut niciodata (strict parerea mea), carcasa clasica si neagra fara nimic interesant, noroc ca i-au pus cele doua porturi USB pe partea frontala ca altfel ii criticam mai mult decat o fac acum.

Sistem Desktop Serioux Smart V13

Daca nu ai o problema cu aceasta carcasa, atunci pot sa spun ca ai facut un pas mare, asta pentru ca te alegi cu o configuratie foarte buna la un pret accesibil, avem un procesor puternic, o placa de baza care poate suporta 16 Gb memorie si capacitate de sotcare mai mult decat suficienta.

Procesorul este unul din punctele lui forte, discutam aici despre un Intel® Core™ i5-4460 ce are o frecventa de 3200 MHz, un socket 1150 si un cache de 6 MB, acest procesor vine cu o multime de tehnologii, amintim aici despre: Intel® Turbo Boost Technology, Intel® Virtualization (VT-x), Intel® Virtualization for Directed I/O (VT-d), Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT), Intel® 64, Intel® My WiFi Technology, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep® Technology, Thermal Monitoring Technologies si Intel® Identity Protection, toate aceste tehnologii te duc cu gandul doar la viteza de procesare foarte mare.

Datorita tehnologiei Turbo Boost, frecventa procesorului poate creste atunci cand este nevoie pana la 3400 MHz, inca un plus pe care il apreciem la noul desktop Serioux Smart V13.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, un HDD care vine cu interfata SATA III si cu o viteza de rotatie de 7200 RPM, mai mult decat ce avem nevoie, cel putin pentru mine, aceasta capacitate este perfecta.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3 cu frecventa de 1600 MHz, insa partea interesanta este faptul ca avem un singur slot de memorie ocupat, astfel ii mai putem adauga fara probleme inca 4 GB de RAM.

De asemenea, ma bucur de reteaua 10/100/1000, asta imi asigura un internet mai rapid si este valabil pentru toti cei care au internet de mare viteza.

Nu va mai retin cu informatii nefolositoare, pur si simplu este un model pe care il recomandam si spunem ca vine cu un echilibru perfect intre configuratie si pret. Spor la cumparaturi!

Comentarii

Leave a reply

Review IT