Televizor LED Serreno SER24CD06, High Definition, 24″, Negru – oferta de nerefuzat

Vorbeam intr-un articol precedent despre un model de televizor branduit de cei de la Serreno care avea o diagonala mare de 80 cm si un pret mic. Daca totusi 80 cm vi se pare prea mare sau pretul pentru un asemenea televizor nu se incadreaza in bugetul dumneavoastra, zic sa ne indreptam atentia catre un frate mai mic, care are o diaonala de 61 de cm.

Televizorul LED Serreno SER24CD06 este alegerea optima daca vreti un televizor ieftin pentru ca acest distribuitor de nationalitate romaneasca are ca prim scop extinderea sa pe segmentul de piata ocupat de cererea persoanelor cu buget mic si mediu. Nu trebuie sa va ganditi neaparat ca va fi nevoie sa renuntati la calitate. Serreno SER24CD06 este un tv bun, la care veti privi cu placere. Reprezinta o buna oportunitate daca doriti sa scapati de vechiul televizor CRT, atat de greu si voluminos care ocupa mult spatiu. Un asemenea televizor LCD subtire va arata mult mai elegant si va conferi o atmosfera mai placuta si mai moderna spatiului in care il veti asezat.

OFERTA: Verifica noul pret pentru televizorul Serreno SER24CD06 !!!

Pe langa faptul ca este un LED, trebuie sa stiti ca ecranul wide (sau “turtit” cum este adesea numit) are rezolutie High Definition, un contrast dinamic de 3000:1 si luminozitate de 240cd/m2. Poate ca timpul de raspuns de 6.5 ms nu este cel mai rapid, dar nu cred ca in acest stadiu ati putea simti o diferenta atat de mare sau ca veti avea probleme cu urmarirea imaginilor difuzare pe televizor.

Serreno SER24CD06

Are tuner digital integrat asa cum gasim pe mai toate tv-urile de azi, ceea ce inseamna ca puteti renunta usor la decodor si alte dispozitive externe, in cazul in care a fost nevoie sa le folositi pana acum.

Inca un punct forte oferit de acest model este faptul ca va permite sa folositi un hdd extern, o camera sau un stick usb de pe care sa luati continut si sa-l vizualizati pe ecranul mai mare al televizorului. Practic, conexiunea se poate face prin usb sau prin cele trei porturi HDMI. Din pacate, nu regasim pe acest televizor mufa VGA de conectare la un calculator sau laptop.

Este un televizor care arata bine, complet negru, cu picioare de sustinere practice, care nu ocupa mult spatiu ci ofera chiar un aspect placut intregului echipament. Ramele nu sunt atat de subtiri cum putem intalni pe alte modele mai noi, insa sunt destul de delicate si incadreaza o imagine frumoasa.

Pretul – acesta este cel mai mare avantaj al acestui televizor Serreno SER24CD06, daca ar fi sa ma intrebati pe mine. In timp ce alte modele cu asemenea caracteristici sunt mai scumpe, acest televizor are un pret capabil sa se strecoare usor in buzunarele cu buget limitat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT