Televizor LED Serreno SER32ME4E3, 32″, Negru – ieftin si bun

Cautati un televizor cu diagonala mare dar pret mic pentru vizionarea posturilor de televiziune preferate, a filmelor si a videoclipurilor dorite? Va propun cea mai buna solutie: Televizor LED Serreno SER32ME4E3. Acesta are o diagonala impresionanta de 32 cm, suficient de mare incat sa puteti urmari cu placere orice tip de continut pe tv.

In plus televizorul va ofera posibilitatea de a accesa continut multimedia de pe un hdd extern sau un flash usb, de a-l putea conecta la un calculator sau la un laptop. Este foarte versatil cu toate ca nu este un Smart TV. Dar daca va doriti un televizor cu diagonala mare si nu cautati ca acesta sa fie Smart (situatie in care inevitabil ar trebui sa scoateti mai multi bani din buzunar) sunt sigur ca acest model vi s-ar potrivi.

OFERTA: Verifică noul pret pentru televizorul Serreno SER32ME4E3 !!!

Dar cine este Serreno? – va puteti intreba pe buna dreptate. Este adevarat ca acest nume nu este sonor asemenea brandurilor de renume ca Philips, Samsung, LG, insa Serreno este o firma de produse electrocasnice de la noi din tara. Marelvi Impex este de fapt compania care se afla in spatele acestui brand. Chiar daca numele nu va transmite nimic multe lucruri, trebuie sa stii ca aceasta firma comercializeaza echipamente bune, performante si ce este cel mai important la preturi foarte mici in comparatie cu alte modele fabricate de branduri cu performante similare.

Televizor LED Serreno SER32ME4E3

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei alternative mai ieftine exista oricand posibilitatea de a arunca un ochi spre oferta acestor firme mai mici care ies in evidenta prin preturi extrem de rezonabile.

Despre televizorul LED Serreno SER32ME4E3 mai adaugam faptul ca va ofera o imagine clasa si suficient de mare. Designul este impresionant mai ales datorita diagonalei mari. Este complet negru, iar rama nu este atat de subtire mai ales in partea inferioara, unde gasim chiar in centru si numele brandului. Daca il asezati pe o masuta de televizor veti vedea ca poate sta foarte bine pe doi suporti, dispusi la dreapta si la stanga, care pot parea putin firavi insa va asigur ca sunt foarte rezistenti si solizi, capabili sa sustina bine ecranul mare al televizorului.

Un punct slab pe care il gasesc acestui televizor este faptul ca distribuitorul ofera prea putine informatii tehnice despre el. In acest caz putem doar sa presupunem ca televizorul dispune de sistem VESA si s-ar putea monta pe un perete fara probleme. Acelasi lucru pot spune si despre lipsa specificatiilor clare in legatura cu rezolutia ecranului si a dimensiunilor fizice.

Pe de alta parte despre rezolutie cunoastem clar ca este High Definition, iar contrastul dinamic atinge 3000:1, ceea ce este foarte bine pentru un televizor de asemenea talie.
In concluzie daca vreti un tv mare si cu pret mic LED Serreno SER32ME4E3 s-ar incadra perfect in aceste specificatii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT