Set Dormitor FDRR 1531, Culoare: Stejar Sonoma, Violet Vanata, PAL

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Set Dormitor FDRR 1531

Setul Dormitor FDRR 1531 este un compromis perfect între stilul clasic și designul modern, ideal pentru iubitorii de forme tradiționale, potrivite cu culori moderne și contemporane. Un dormitor rafinat și prețios cu forme moi și sinuoase, este creat de mobilierul foarte fermecător, caracterizat prin prelucrare precisă cu detalii perfecte, în culorile Stejar Sonoma și Mov.

Scena este dominată de  patul prețios care vine la set cu un dulap foarte frumos și două noptiere, fiind realizate  din materiale rezistente cu finisaj foarte fin și foarte frumos.

 

Set Dormitor FDRR 1531, Stejar Sonoma /Mov

Atenția este atrasă de nuanța violet, cu caracterul său simplu. La fel ca și stejarul Sonoma, și movul este o culoare atemporală. În afară de a fi foarte frumos și de asemenea atrăgător, are avantajul că poate oferi o decorare mai asertivă. Această culoare atât de simplă, are o mare capacitate de a exprima în mod clar, decisiv și eficient multe emoții. Uneori poate fi genial. Acum, această combinație de culori este caldă, pentru un stil confortabil și plin de stil. De asemenea, are capacitatea de a adăuga o serie de nuanțe foarte elegante și rafinate pornind de la perla gri și care vin într-o apă cristalină pură. Un alt mare avantaj al acestei culori, este faptul că merge foarte bine împreună cu toate celelalte decorațiuni.

Patul care se desprinde din setul Dormitor FDRR 1531 este proiectat pentru două persoane, fiind realizat cu rama în două culori, mov la bază și stejar sonoma în partea superioară. Dulapul a fost creat cu 4 uși, pentru a putea depozita tot necesarul de rufe al unei familii. Culoarea predominantă este stejar sonoma, cu inserții de mov. Pe ușa din stânga este amplasată o oglindă foarte utilă pentru vizualizare.

La capătul patului se află două noptiere de culoare mov pe partea frontală, cu stejar sonoma pe laterale.

  • Set mobilă dormitor
  • Stil: modern
  • Nr. corpuri: 4
  • 1 pat
  • 1 dulap
  • 2 noptiere
  • Culoare: Stejar Sonoma /Mov
  • Material : PAL

Preț Set Dormitor FDRR 1531

Setul Dormitor FDRR 1531 are un preț ceva mai mare, iar raportul preț/calitate nu este foarte bun, deoarece acest set de mobilier poate fi găsit la un preț mai mic, ce-i drept în alte nuanțe.  Totuși mobilierul este realizat în stilul modern. În prețul  dormitorului, nu este inclusă salteaua pentru pat. La cumpărarea setului, se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Dormitor FDRR 1531

Acest produs este livrat demontat, in cutii

 Părerea noastră

Setul Dormitor FDRR 1531 este ideal pentru o cameră confortabilă cu spirit de lumină violet și nuanțe calde de stejar sonoma. Pentru o cameră luminoasă sub semnul simplității, te poți juca cu aceste nuanțe atât de frumoase, încercând să nu schimbi prea mult stilul designului de acasă.
Set Dormitor FDRR 1531, Culoare: Stejar Sonoma, Violet Vanata, PAL
5 (100%) 13 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply