Set Dormitor FDRR 2481, Stejar/Astra, PAL laminat grosime 16 mm

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Set Dormitor FDRR 2481

Prin combinarea mobilierului din lemn cu tonuri calde, cum ar fi stejar și astra, vei obține rezultate frumoase. Dormitorul în culori neutre este mai modern și mai cald. Mai mult decât atât, cei care optează pentru aceste culori în dormitor, au posibilitatea de a adăuga mai multe nuanțe la accesorii, fără a reduce spațiul deja creat, datorită culorilor neutre care dau un aer spațios.

Camera de dormit bicromă, de exemplu, poate fi revigorată cu lenjerie de liliac moale și câteva nuanțe de aceeași culoare. Lenjeria de pat în culori calde, va da interiorului o notă șic. Dacă dormitorul este suficient de spațios, unele vase și statuete îl vor decora perfect. Evită decorarea monocromă, pentru a nu obține senzația de atmosferă sterilă și palidă. Mobilierul cu două culori este o alegere bună, pentru a oferi dormitorului un aspect elegant. Acest mobilier devin din ce în ce mai popular, deoarece are un caracter original.

Set Dormitor FDRR 2481, Stejar/Astra

Dacă nu îți plac culorile țipătoare, acest lucru nu înseamnă că ideile de decorare ale dormitorului tău sunt sortite eșecului. Dimpotrivă, camerele în culori neutre, oferă mai multă seninătate în momente de stres atunci când dorești să te odihnești. Setul dormitor FDRR2481 este realizat în culorile naturale stejar și astra. Este realizat într-o notă modernă și este proiectat cu 4 piese de mobilier. Materialul folosit la crearea lui, este PAL -ul din lemn de esență moale și are o grosime de 16 mm.

Astfel, patul pentru două persoane este realizat cu rama din stejar și tăblia în culoarea stejar cu inserții astra. De o parte și de alta a patului, sunt amplasate două noptiere cu părțile laterale în culoare stejar și fața în culoarea astra. Șifonierul cu trei uși este realizat cu părțile laterale în culoarea stejar și uși în culoarea astra. Pe ușa din mijloc este amplasată o oglindă pentru vizualizare. În partea stângă a acestui șifonier sunt realizare rafturi pentru depozitarea diferitelor obiecte vestimentare, iar în partea dreaptă este creat un spațiu pentru depozitarea hainelor pe umerașe. La bază, șifonierul dispune de trei sertare amplasate în linie unul lângă altul.

  • Set mobilă dormitor
  • Stil: modern
  • Nr. corpuri: 4
  • 1 pat
  • 1 dulap
  • 2 noptiere
  • Culoare: stejar/astra
  • Material : PAL

Preț Set Dormitor FDRR 2481

Setul dormitor FDRR2481 are un preț accesibil, iar raportul preț/calitate este bun, deoarece mobilierul, este realizat într-un stil modern și dispune de un număr acceptabil de piese de mobilier. În prezent, prețul acestui set de dormitor este la reducere, putând profita de ofertă.  La cumpărarea setului, se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

FDRR 2481

Set Dormitor Stejar/Astra

 Părerea noastră

Setul dormitor FDRR2481 nu dispune de linii sau nuanțe care să contrasteze cu starea de pasivitate care se află în fiecare dintre noi, mai ales în orele târzii ale serii. Astfel, aceste tonuri nu vor irita starea somnolentă care precede somnul atât de important pentru noi toți. Cu alte cuvinte, acest set de dormitor conduce la odihnă și seninătate.
Set Dormitor FDRR 2481, Stejar/Astra, PAL laminat grosime 16 mm
5 (100%) 11 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply