Set Dormitor Paris, Dormitor realizat din PAL melaminat de 16 mm, decor Prun + Alb

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Set Dormitor Paris

În funcție de locul în care se află dormitorul tău, ideile pentru un dormitor modern pot fi la fel de variate ca și originalul. Trebuie să transformi întotdeauna orice dezavantaj într-un avantaj și în orice avantaj într-o piesă de artă, pentru a profita din plin de toate posibilitățile pe care le ai la dispoziție în legătură cu decorarea dormitorului tău. Aici, de exemplu, avem un set de dormitor denumit Paris, în culorile prun și alb,  dar stilul acestei camere poate fi unic și inimitabil.

Set Dormitor Paris, Prun/Alb

Ca și purpuriul sau portocaliul strălucitor, care arată mai mult ca nuanțele de maro, și prunul împreună cu nuanța alb, pot aduce o atingere elegantă și vibrantă decorului dormitorului. Acest set de dormitor este compus din cinci piese de mobilier și anume: un pat pentru două persoane ce poate fi amplasat pe mijlocul dormitorului, un dulap ce poate fi amplasat atât pe laterala patului cât și în fața lui, în funcție de preferință și de spațiu. Cele două noptiere ale setului, vin amplasate la capătul patului de o parte și de cealaltă, iar comoda poate fi amplasată în fața patului, putând așeza pe ea televizorul sau pe laterală.

Materialul din care sunt realizate aceste piese de mobilier este PAL-ul. Șifonierul  este un model cu patru uși, două cu finisaj din lemn și două, pe mijloc, cu oglindă. Fiecare parte a dulapului, atât stânga cât și dreapta dețin câte două uși, una cu lemn și una cu oglindă. În partea stângă șifonierul are amplasată o poliță și o bară pentru depozitarea hainelor pe umeraș, iar în partea dreaptă un număr de cinci rafturi pentru depozitarea rufelor în general.

  • Set mobilă dormitor
  • Stil: modern
  • Nr. corpuri: 5
  • 1 pat
  • 1 dulap
  • 2 noptiere
  • 1 comodă
  • Culoare: prun/alb
  • Material : PAL

Preț Set Dormitor Paris

Setul dormitor Paris are un preț foarte convenabil, iar raportul preț/calitate este foarte bun, deoarece mobilierul dispune de un număr de cinci piese, iar în prezent prețul setului de dormitor este redus. În prețul acestui set pentru dormitor, nu este inclusă și salteaua pentru pat. La cumpărarea setului, se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Set Dormitor Paris

Dormitor realizat din PAL melaminat de 16 mm

 Părerea noastră

De mult timp, decoratorii și specialiștii în culori, au înțeles că albul merge foarte bine cu maro. Alb combinat cu maro într-o cameră în care albul pereților predomină, este o combinație de crom bine asociată. Aceste culori pot fi asociate de atâtea ori, încât ideile decorului dormitorului rămân surprinzătoare prin varietatea și originalitatea lor.
Set Dormitor Paris, Dormitor realizat din PAL melaminat de 16 mm, decor Prun + Alb
5 (100%) 14 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply