Set Dormitor Verona, Dormitor realizat din PAL melaminat de 16 mm, decor Stejar Sonoma + Alb

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Set Dormitor Verona

Setul de dormitor Verona în culoare stejar Sonoma, este compus din 2 piese de mobilier cu fronturi albe mate. Solid și elegant, dormitorul Verona este unul dintre cele mai populare modele și care se vinde destul de bine în acest moment. Culoarea contribuie enorm la schimbarea stilului și  stării de spirit a unui dormitor. Nuanțele pulverulente ale altor seturi de dormitor, nu vor da aceeași senzație ca nuanțele calde, așa cum este stejarul acestui dormitor.

Această nuanță pastelată în combinație cu alb, este ideală pentru un dormitor situat sub semnul delicateții, seninătății și bunăstării. Culorile tonice și în același timp delicate, vor aduce tonul odihnitor, pe care îl iubim cu toții într-un dormitor. În ceea ce privește tonurile calde, acestea încurajează  transformarea dormitorului într-un adevărat loc de relaxare.

Set Dormitor Verona, Stejar Sonoma/Alb

Mai larg decât o canapea, patul este o unitate de odihnă, indispensabil într-o casă. Acest pat dublu este realizat în două nuanțe, având partea frontală în culoarea stejae Sonoma iar părțile laterale în culoarea albă. Prezent în multe case, dulapul, care este proiectat cu două uși, poate să stocheze cu ușurință maximum de îmbrăcăminte și accesorii, cum ar fi pijamale, lenjerie, șosete, curele, cravate sau eșarfe, pulovere, cămăși, haine etc. În plus față de aspectul său funcțional, această piesă de mobilier este, de asemenea, un obiect de decorare în sine.

Dulapul, de culoare stejar Sonoma are un stil chic, fiind realizat cu o bandă albă, ce redă un design contemporan.  Având aspectul dorit de tine, acest set de dormitor este perfect pentru odihnă și relaxare, după o zi de muncă. Dormitorul Verona este un set de mobilier modern, practic și estetic în același timp, pentru orice casă.

  • Set mobilă dormitor
  • Stil: modern
  • Nr. corpuri: 2
  • 1 pat
  • 1 dulap
  • Culoare: crem/alb
  • Material : PAL

Preț Set Dormitor Verona

Setul de dormitor Verona are un preț accesibil, iar raportul preț/calitate nu este foarte bun, deoarece la acest preț se găsesc seturi de dormitoare cu mai multe piese.  Mai mult decât atât, patul acestui set de dormitor nu vine cu o saltea, aceasta putând fi achiziționată separat.La cumpărarea setului, se oferă un certificat de garanție valabil 24 de luni..

Dormitor Verona

Stejar Sonoma/Alb

 Părerea noastră

Conceput pentru o cameră de odihnă, acest set de dormitor Verona, atrage atenția vizitatorilor încă din prima clipă. Deși nu deține multe piese, este totuși atrăgător. Obiectele de mobilier sunt realizate cu materiale rezistente de calitate, pentru a putea fi folosite o lungă perioadă de timp. Dormitorul are un aspect modern și elegant și oferă posibilitatea creării unei oaze de liniște și relaxare. 
Set Dormitor Verona, Dormitor realizat din PAL melaminat de 16 mm, decor Stejar Sonoma + Alb
5 (100%) 11 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply