SHARP ES-HFH814AW3

REVIEW – SHARP ES-HFH814AW3

SHARP ES-HFH814AW3

Masina de spalat rufe SHARP ES-HFH814AW3 s-a facut imediat remarcata, inca de la prima vedere, prin caracteristicile sale importante raportate la pretul sau de achizitionare, astfel ca urmeaza sa discutam pe scurt despre partile bune si cele mai putin bune ale modelului recent mentionat. Aceasta promite o functionare silentioasa si foarte eficienta a unei cantitati suficienta de haine pentru o familie cu pana la 4 membri, insa ramane sa tragem o concluzie in incheierea review-ului daca merita sau nu achizitionat produsul.

Acum, daca masina de spalat SHARP indeplineste intocmai necesitatile voastre pentru utilizarea zilnica, atunci precizam faptul ca aparatul este disponibil in oferta putinelor magazine online cunoscute din Romania si poate fi achizitionata la un pret foarte bun raportat la caracteristicile sale principale. In plus, din moment ce achizitionati aparatul electrocasnic, veti beneficia de garantia inclusa de pana la 24 de luni, serviciul de livrare standard la locuinta, deschiderea coletului la livrare (optionala) si retur gratuit in termen maxim de 14 zile.

 Review SHARP ES-HFH814AW3

Pe partea de aspect, intalnim la masina de spalat rufe SHARP un aspect mai modern si mai elegant decat la alte modele concurente, cu cateva elemente finisate de culoare argintie, prin care va arata foarte bine in orice locuinta. Carcasa exterioara este una complet alba si normala ca gabarit, ecranul digital suport control tactil si este pozitionat pe centrul aparatului (delimitat de ), iar usa frontala este compusa dintr-o sticla fumurie si o rama subtire argintie. Aceasta produce un nivel minim de zgomot de 50 dB la spalare si de maxim 74 dB la centrifugare, in timp ce usa frontala masoara in diametru 47 de centimetri.

Modelul ES-HFH814AW3 de la SHARP este incadrata in clasa energetica A+++, cu pana la 20% mai eficienta decat modelele A+++, respectiv in cea de eficienta la spalare A, unde inregistreaza un consum anual de energie estimat la 155 kWh si necesita o cantitate anuala de apa de 10224 litri. Caracteristicile principale ale aparatului SHARP sunt urmatoarele: viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm, optiunea de pornire intarziata si cea de incarcare la jumatate (Eco-Logic), motorul Advanced Inverter, functia de anti-sifonare si cea anti-alergica (Allergy Safe), capacitatea de incarcare de pana la 8 kg de rufe si cele 15 programe prestabilite de spalare.

Citește și:  REVIEW - LG F4WN408S0

Motorul avansat cu Inverter de la SHARP eficientizeaza la maxim consumul de energie si minimizeaza nivelul de zgomot produs la functionare, avand o durabilitate mult mai buna decat cele standard. Cu aprobarea din partea celor de la Allergy UK, programul special anti-alergic de pe masina de spalat SHARP a fost conceput pentru a indeparta bacteriile si alergenii din tesaturile hainelor purtate. Sistemul Eco-Logic este cunoscut si ca optiune de incarcare la jumatate ce poate spala o cantitate decenta de haine la un consum optim de resurse, respectiv intr-un timp mai scazut de spalare.

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, masina de spalat rufe SHARP ES-HFH814AW3 are parte de cateva pareri bune in mediul online de la clientii ce au achizitionat deja produsul si, totodata, este o alegere ideala in cazul familiilor ce doresc o masina de spalat complet echipata pentru utilizarea casnica, intr-un buget avantajos. Aceasta se bucura numai de parti bune, in special, raportate la gama sa de pret, precum aspectul exterior, consumul de energie, nivelul de zgomot, motorul tip Inverter, sistemele si programele de spalare, inclusiv cantitatea de haine.

Comentarii

Leave a reply

Review IT