Sharp ESFB7144A2EN – Masina de spalat rufe pentru pretentiosi

Mi s-a stricat vechea masina de spalat. Am reparat-o. S-a stricat din nou. Si am hotarat sa nu mai bag bani in ceva deja stricat. Asa am ajuns sa cumpar masina de spalat Sharp ESFB7144A2EN de care sunt extrem de multumita. Nu eram la curent cu noile tehnologii moderne disponibile pe masinile de spalat aparute recent pe piata si am ramas efectiv impresionanta.

Sharp ESFB7144A2EN are o capacitate de 7 kg, ceea ce inseamna ca poate spala o cantitate mare de rufe murdare. Din punct de vedere al aspectului exterior are un design relativ simplu. Este alba, are deschidere frontala, un hublou cu diametru de 33 cm iar in partea de sus se afla sertarul pentru detergent, butonul de selectie pentru program si un afisaj LCD care arata in cat timp se va finaliza programul de spalare, dar si multe ale informatii de care ai nevoie.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Sharp ESFB7144A2EN  

Masina de spalat Sharp ESFB7144A2EN este foarte usor de utilizat incat chiar si un pusti de 12 ani ar putea reusi sa o porneasca. Totul este foarte intuitiv.

Dintre multitudinea de programe disponibile, mi se pare foarte util cel super rapid, care reuseste sa spele hainele intr-un sfert de ora. Este un timp extrem de scurt. Folosesc des acest program pentru ca ma grabesc, am nevoie sa spal rapid niste camasi care sunt putin murdare sau transpirate. In afara faptului ca pentru acest program castig timp, reusesc sa economisesc energie si apa pentru ca masina sta mai putin conectata la priza.

Sharp ESFC8144A3EN

De fapt, masina de spalat este in sine conceputa pentru a reduce cheltuielile cu resursele necesare spalarii. Ea face parte din clasa energetica A++, lucru care o recomanda ca avand functiile si tehnologiile necesare pentru a fi extrem de eficienta in ceea ce priveste consumul de energie. Ceea ce ma intereseaza pe mine in final este ca facturile la curent sa fie cat mai mici.

In perioada cand aveam vechea masina de spalat automata, spalam si eu la mana destul de des pentru ca aveam unele haine mai delicate care s-ar fi distrus la masina (si din pacate am stricat cateva haine in acest fel). Acum, cu noua masina de spalat Sharp ESFB7144A2EN am scapat de tot de spalatul la mana. Aceasta masina de spalat include un program special pentru rufe delicate: lenjerie, haine din matase, dantela sau alte materiale mai fine.

Materialele utilizate pentru realizarea acestei masini sunt de calitate superioara care ii asigura performanta si durabilitatea in timp. Mai exact, cuva este realizata din polipropilena iar tamburul din otel inoxidabil. Lucrul acesta inseamna ca ma voi putea bucura de avantajele oferite de masina de spalat Sharp ESFB7144A2EN pentru o perioada mai lunga de timp.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT