Masina de spalat rufe Sharp ESFD8145W4EE, 8 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++ -50%, Alb – cu sistem Eco-Logic

Ultimile oferte disponibile - O nouă campenie de reduceri
Crazy Days la eMAG
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Masina de spalat rufe Sharp ESFD8145W4EE, 8 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++ -50%, Alb – cu sistem Eco-Logic
5 (100%) 14 votes

Preț Sharp ESFD8145W4EE

Producătorii folosesc mașini de spălat rufe cu o varietate de aplicații și programe. De la introducerea în cuvă și până la terminarea programului, fiecare tip de țesătură este spălat cu un anumit program. Mașina de spălat rufe este un astfel de model ce vine la un preț ceva mai mare, dar care și-l justifică prin calitatea produsului.

Aspect Sharp ESFD8145W4EE

Mașina de spălat rufe Sharp ESFD8145W4EE vine dotată cu o carcasă de culoare albă, cu linii drepte și ascuțite, având dispus pe partea frontală un hublou pentru introducerea rufelor în cuvă și deasupra un panou pe care este dispus un sertar pentru detergent, un buton pentru setarea programelor și un panou LCD pe care sunt afișate cele mai importante informații despre procesele de spălare. Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 x 59.7 x 58.2 cm, putând fi dispusă în orice baie sau bucătărie, în funcție de preferința fiecăruia.

Caracteristici Sharp ESFD8145W4EE

Sharp ESFD8145W4EE este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, având o capacitate de încărcare de 8 kg de rufe uscate și un nivel de rotații de 1400 de rotații pe minut. Mașina de spălat rufe face parte din clasa de eficiență energetică A+++ ce îi conferă cel mai mic consum atât de energie electrică cât și de apă, și având clasa de eficiență energetică A la spălare.

Dispune de un număr de 15 programe de spălare, printre acestea numărânsu-se programul rapid, care durează doar 12 minute și este dedicat spălării rufelor ce sunt foarte puțin murdare, programul antialergic care oferă o clătire suplimentară rufelor, eliminând tot detergentul. Programul 60 de grade este destinat spălării albiturilor și a rufelor foarte murdare,  programul bumbac ce face ca rufele să iasă albe și strălucitoare și programul sport, destinat spălării echipamentului sportiv care necesită un procedeu de spălare special. Sistemul Eco-Logic spală rufele cu un consum redus de apă, consumând mai puțină energie electrică.

Sistemul de detectare a spumei elimină excesul de spumă sesizat de senzor, eliminându-l printr-un orificiu. Nivelul de zgomot la spălare este de 53 dB, ceea ce înseamnă că practic nu vei auzi zgomotul produs la spălare, iar la centrifugare aceasta atinge un nivel de 74 dB.

Review Sharp ESFD8145W4EE

Mașina de spălat rufe  Sharp ESFD8145W4EE este una dintre cele mai performante mașini de spălat rufe, ce face parte din clasa de eficiență energetică A+++, care reprezintă cel mai înalt standard de economie atât la curentul electric cât și la apă. Consumul de apă într-un an este de 9900 litri. Aceasta dispune de un număr mare de programe de spălare, iar pe lângă acestea mai dispune și de câteva funcții speciale. Hubloul are diametrul de 33 cm iar volumul tamburului este de 60 litri. Tamburul este confecționat din oțel inoxidabil iar cuva din polipropilenă, oferind durabilitate în timp. Capacitatea mare de încărcare a rufelor o face să fie recomandată tuturor familiilor cu mai mulți membri.

Pro: A+++, Eco-Logic

Contra: preț ridicat

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply