Sharp ESGFB6127W3EE – masina de spalat compacta, economica si inteligenta, la pret avantajos!

 Preţ Sharp ESGFB6127W3EE

Inainte sa discutam pe intelesul tuturor despre masina de spalat rufe frontala Sharp ESGFB6127W3EE de generatie 2017 a producatorului Sharp, va vom spune in primul rand ca aceasta este disponibila deja in oferta celui mai mare magazin online din Romania, eMAG, la un pret super ok pentru caracteristicile sale principale foarte bune. In plus, masina de spalat Sharp are o garantie inclusa de pana la 24 de luni (2 ani de zile), in timp ce la achizitionarea produsului veti avea posibilitatea de a opta pentru ridicarea gratuita a produsului vechi, iar la ca beneficiu la livrare veti putea deschide coletul pentru verificare.

 Review Sharp ESGFB6127W3EE

Pe partea de aspect, design-ul compact si ultra-modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Sharp se va integra perfect in orice tip de decor sau spatiu limitat, beneficiind de o carcasa exterioara de culoare alba, un display digital tip LED si de un hublou transparent si foarte mare de culoare negru. In plus, masina de spalat de generatie 2017 de la Sharp cantareste aproximativ 60,5 kilograme si masoara 84,5 centimetri in inaltime, 59,7 centimetri pe latime si o adancime de numai 41,6 centimetri, in timp ce aceasta produce un nivel de zgomot de doar 61 dB la spalare si de maxim 79 dB la centrifugare.

Masina de spalat Sharp ESGFB6127W3EE are o clasa energetica A+++/A la spalare si un consum redus de resurse, pentru a obtine un consum anual de energie estimat la numai 144 kWh/an si de 0,72kW/ciclu de spalare, dar si de un consum mediu anual de apa estimat la 9900 litri/an. Aceasta dispune de o viteza de centrifugare de maxim 1200 rpm, 15 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Jeans, Anti-pete, Antialergic, Lana, Sport, Baby Care si altele), dar si de o capacitate buna de incarcare de pana la 6 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate la momentul potrivit, fara a afecta tesatura lor.

In ceea ce priveste programele de spalare, programul antipete indeparteaza petele dificile, programul antialergic neutralizeaza bacteriile si alergenii, programul rapid ofera o spalare in numai 15 minute, programul jeans/lana/sintetice/camasi/bumbac optimizeaza ciclu in functie de tesatura, iar programul BabyCare curata si trateaza hainele bebelusilor. Aceasta este prevazuta cu o optiune de incarcare la jumatate, o optiune de programare intarziata, o functie de control a temperaturii, un sistem de control al balansului, un sistem de protectie impotriva inundatiilor si un sistem de siguranta impotriva copiilor.

Sharp ESGFB6127W3EE

Lady, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe frontala Sharp ESGFB6127W3EE reprezinta optiunea perfecta pentru o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati bune de haine murdare, pentru a obtine rezultate foarte bune la fiecare ciclu de spalare, fara a afecta tesatura lor, a produce mult zgomot sau a consuma multe resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT