Sharp Family ESFA7123W1EE – Masina de spalat rufe cu 1200 RPM

Vorbeam intr-un articol recent despre masina de spalat Sharp Family ESFA7103W1EE care are o viteza de centrifugare de 1000 RPM. Iata ca azi, discutam despre un model un pic mai avansat, care pastreaza in mare cam aceleasi caracteristici, dar care vine cu o viteza de centrifugare mai mare, de 1200 rpm.

Si totusi de ce ati putea avea nevoie de o masina de spalat cu o viteza de centrifugare mai mare? E bine de stiut ca aceasta caracteristica arata de cate ori se invarte cuva masinii timp de un minut sau altfel spus, ce grad de uscare vor avea hainele dupa spalare. Prin urmare, acest model nou de la Sharp ESFA7123W1EE este mai eficient pentru ca atunci cand veti scoate rufele din masina de spalat acestea vor fi mai uscate. Puteti sa le calcati direct sau sa le agatati pe uscator sa se zvante putin.

verifica-pret

Din acest punct de vedere, cred ca diferenta de pret destul de mica pentru modelul mai performant, este pe deplin justificata.Sharp Family ESFA7123W1EE

In rest caracteristicile raman la fel ca la modelul anterior. Sharp ESFA7123W1EE are 14 programe de spalare, printre care un program de spalat rufe rapid (de 15 minute), pentru tesaturi diverse, mix, spalare manuala si pentru echipamente sport. Daca spalati camasi si pantaloni pe care mai apoi doriti sa le calcati, puteti selecta de la inceput programul usor de calcat. Masina e prevazuta cu un sistem Eco-Logic care va ajuta sa economisiti energie. Capacul de deasupra se poate detasa, iar pompa are un filtru care va retine impuritatile din apa, pentru ca rufele sa fie spalate cu apa cat mai curata.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Pentru ca Sharp ESFA7123W1EE face parte din clasa energetica A+, spalarea va fi foarte eficienta. Veti simti acest lucru atunci cand veti vedea ca factura la energie nu va fi incarcata de sume foarte mari. Deci, puteti folosi cu incredere masina de spalat oricand aveti nevoie, chiar daca la un moment dat aveti mai putine rufe de spalat si nu puteti incarca masina la capacitatea maxima de 7 kg.

Datorita formei speciale, designul imbunatatit al acestei masini este special gandit pentru a diminua vibratiile si zgomotele produse in timpul centrifugarii. In timp, masina rezista mai bine datorita fiabilitatii sale si materialelor superioare din care este produsa (polipropilena pentru cuva si otel inoxidabil pentru tambur).

Profitati acum de un pret redus pentru a alege pentru familia dumneavoastra masina de spalat Sharp Family ESFA7123W1EE, cu o viteza de centrifugare mai mare, la un pret vizibil mai mic (verificati oferta).

Comentarii

Leave a reply

Review IT