Sharp LC-32CHE4042 – televizor LED ieftin, cu design modern si ecran HD de 81 centimetri!

Fie pentru urmarirea posturilor TV digitale/HD, vizionarea continutului media de pe USB sau pur si simplu pentru utilizarea acestuia pe post de monitor la un PC/laptop, televizorul LED Sharp LC-32CHE4042  ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra, remarcandu-se printr-un raport calitate/pret foarte buna din aproape toate punctele sale de vedere. Acesta este dotat in principal cu un design elegant de culoare neagra, ecran HD de 81 centimetri, sunet captivant si destul de puternic, un tuner digital incorporat, o functie monitor si un player multimedia integrat, fiind disponibil la un pret accesibil pentru orice tip de buget.

Design-ul simplu dar modern al televizorului LED marca Sharp se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare neagra si a standului integrat, potrivindu-se perfect atat in decorul unei camere de apartament, cat si in cel al unui living sau dormitor modern si de dimensiuni normale. In plus, acesta are dimensiunile normale de 49,3 x 73,9 x 8,7 centimetri si o greutate de doar 4,9 kilograme, in timp ce compatibilitatea sa cu suportul standard de perete VESA 200 x 100 mm (optional) va ofera posibilitatea de a il putea monta simplu si rapid direct pe perete.

Televizor LED Smart Samsung, 125 cm, 50J6282, Full HD – profită acum de reducere

Display-ul sau LED dispune de o diagonala normala de 81 centimetri (32 inch), rezolutie High Definition (HD) de maxim 1366 x 768 pixeli, un contrast dinamic excelent de 1000000:1, dar si de o luminozitate destul de buna de 300 cd/mp, afisand asadar imagini HD clare si culori vii, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala foarte buna, din aproape orice tip de utilizare. Pe partea de sunet, sistemul sau audio NICAM / A2 este format din doua difuzoare stereo de 16 W (2 x 8 W), cu tehnologiile supeiroare de sunet Dolby Digital Plus, DTS 2.0 si DTS TruSurround, ceea ce permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic.

708886_1

Televizorul LED Sharp LC-32CHE4042 este dotat, de asemenea, cu un tuner digital incorporat (DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2), impreuna cu slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a mai avea nevoie de un decodor extern. Functia pentru monitor permite conectarea simpla si rapida a LED TV-ului de la Sharp la un PC, laptop sau chiar la o consola de gaming, prin intermeidul intarii VGA pentru PC sau a portului digital HDMI. Cu toate acestea, player-ul multimedia integrat asigura redarea fara probleme a fisierelor media preferate de pe un stick USB sau hard disk extern, datorita celor doua porturi USB 2.0.

Comentarii

Leave a reply

Review IT