Sharp LC-32CHE6132 – televizorul HD LED accesibil cu diagonala de 81 cm si functii Smart!

Sharp LC-32CHE6132 este un nou model accesibil si elegant de Smart TV de la compania japoneza Sharp Corporation, recomandat tuturor celor care vor sa experimentele imaginile HD pe diagonala decenta de 32 inch si functiile Smart de ultima generatie, chiar la ei acasa. Disponibil la un pret foarte bun pentru dotarile sale, acesta vine cu un design elegant, ecran HD LED de 81 centimetri, sunet captivant si puternic, functii Smart, tuner digital si multe altele.

Televizorul inteligent de la Sharp se remarca printr-un display High Definition de tip LED, cu o diagonala decenta de 81 centimetri (32 inch), rezolutie buna de maxim 1366 x 768 pixeli (HD), un contrast dinamic de 1000000:1, o luminozitate mare de 300 cd/mp si tehnologia superioara de imagine Active Motion 200, care poate afisa imagini clare si de inalta definitie, respectiv culori vii si naturale, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala exccelenta.Sharp LC-32CHE6132

Pe langa toate acestea, ecranul HD LED de 32 inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si totodata de unghiuri largi de vizibilitate, oferind imagini la fel de bune si culori stralucitoare din orice unghi de vizualizare al TV-ului. Cele doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 16 W si tehnologiile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS 2.0 si DTS TruSurround, permit redarea unui sunet puternic si captivant, completand astfel intreaga experiente de vizionare.

Televizorul LED Smart Sharp LC-32CHE6132 este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 100 mm pentru a putea fi montat rapid si usor pe perete, in timp ce acesta dispune de functii Smart pentru o navigare rapida pe internet, gratie retelei Wi-Fi integrate. Cu toate acestea, televizorul inteligent de la Sharp mai integreaza un port VGA (D-sub 15 pini), o iesire audio digitala (optica), doua porturi USB 2.0, un port audio jack de 3,5 milimetri si trei porturi digitale HDMI.

Tunerul digital (DVB-T, DVB-T2, DVB-C), impreuna cu slotul CI+ sunt utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unui decodor extern. Functia pentru monitor asigura conectarea simpla si rapida a televizorului LED Smart de 81 centimetri direct la PC-ul sau laptopul dumneavoastra. Playerul multimedia integrat permite redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT