Sharp LC-43CFE6352E – Smart TV nou cu un design de exceptie si ecran Full HD de 109 centimetri!

Sharp LC-43CFE6352E este un nou Smart TV din gama 2016 a celor de la Sharp, perfect pentru un living sau dormitor modern si destul de spatios, care va permite sa va bucurati de imagini Full HD clare, pe diagonala sa mare de 109 centimetri, precum si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, datorita sistemului de operare AQUOS NET+. Acesta a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de accesibil pentru dotarile sale foarte bune, remarcandu-se in principal printr-un design premium, ecran Full HD de 43 inch, sunet captivant, functii Smart de ultima generatie, un tuner digital incorporat si nu numai.

Designul sau modern si foarte atragator, cu ajutorul caruia acesta a reusit sa obtina premiul “reddot design 2016” pentru un design de exceptie, va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de un aspect exterior elegant de culoare neagra si de un stand integrat din aluminiu. In plus, acesta are dimensiunile normale de 59,46 x 96,59 x 6,71 centimetri si o greutate totala de aproximativ 7,8 kilograme, iar compatibilitatea sa cu suportul standard de perete VESA 400×200 mm (optional) va ofera posibilitatea de a il putea monta simplu si rapid direct pe perete.

LED Smart Sharp, 109 cm, LC-43CFE6352E, Full HD – profită acum de reducere

Diagonala mare de 109 centimetri (43 inch) a noului televizor LED inteligent marca Sharp este ideala atat pentru o camera mai mare de apartament, cat si pentru un living sau dormitor destul de spatios, in timp ce rezolutia Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli va ofera imagini clare si de foarte buna calitate, chiar la dumneavoastra acasa. Pe langa toate acestea, ecranul FHD D-LED de 43 inch mai beneficieaza de un contrast dinamic de 1000000:1, o luminozitate de 300 cd/mp, precum si de un raport de aspect a imaginii de 16:9, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala excelenta, din aproape orice unghi de vizionare.sharp-lc-43cfe6352e

Televizorul LED Smart Sharp LC-43CFE6352E, cu functii Smart de ultima generatie, va ofera posibilitatea de a putea beneficia de o navigare unica pe internet, vizionarea continutului online de pe YouTube, BBC iPlayer si alti furnizori de continut, precum si de un acces rapid si intuitiv la cele mai noi aplicatii de internet, prin intermediul retelei Wi-Fi integrate si a sistemului de operare AQUOS NET+. Pe partea audio, sistemul sau de sunet stereo NICAM / A2 de 16 W (2 x 8 W), cu tehnologiile superioare de sunet Dolby Dgitial Plus, DTS 2.0 si DTS Surround, permite redarea unui sunet captivant si destul de puternic.

Tunerul digital incorporat (DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2), impreuna cu slotul CI+, ajuta la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern utilizat de distribuitorii de televiziune prin cablu sau a mai va complica cu diferite cabluri prin casa. Cu toate acestea, noul Smart TV marca Sharp mai include o functio monitor pentru utilizarea sa pe post de monitor la un PC, laptop sau chiar consola de gaming, precum si un player multimedia integrat pentru redarea fara probleme a fisierelor dumneavoastra media preferate de pe un stick USB sau hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT