Sharp LC-55XUF8772ES – televizor 4K UHD LED Smart cu design modern si diagonala de 139 cm!

Recomandat pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni mai mari, Sharp LC-55XUF8772ES este un nou model de Smart TV din gama 2016 a companiei japoneze Sharp, ideal pentru cei care vor sa isi transforme livingul intr-un adevarat centru media de ultima generatie. Acesta vine cu un design elegant, ecran 4K UHD LED de mari dimensiuni, sunet puternic si captivant, functii Smart, tuner digital si multe altele, toate acestea la un pret cat se poate de accesibil.

Televizorul inteligent se remarca printr-un display extraordinar de tip LED, care dispune de o diagonala foarte mare de pana la 139 de centimetri, rezolutie incredibila Ultra HD / 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli, un contrast dinamic de 1000000:1 si o luminozitate foarte buna de 350 cd/mp, afisand asadar imagini UHD 4K de cea mai buna calitate si culori naturale pentru a beneficia de o experienta vizuala uimitoare, chiar la dumneavoastra acasa.

PROMOȚIE Smart Sharp, 139 cm, LC-55XUF8772ES, 4K Ultra HD – verifică preț

Pe langa caracteristicile de mai sus, ecranul 4K UHD LED de 123 centimetri mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate pe orizontala / verticala, ceea ce va permite sa va bucurati de imagini la fel de bune si culori vii din orice unghi de vizualizare al TV-ului. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate de 20 W, cu tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS 2.0 si DTS TruSurround, permit redarea unui sunet captivant si puternic, fara distorsiuni prea mari la un volum mai ridicat.Sharp LC-55XUF8772ES

Tunerul digital (DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2) si slotul CI+ asigura receptionarea fara probleme a transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern. Functia pentru monitor ofera conectarea simpla si rapida a TV-ului inteligent de ultima generatie la PC-ul sau laptopul dumneavoastra. In timp ce, playerul multimedia integrat permite redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern direct pe TV-ul de mari dimensiuni.

Televizorul LED Smart Sharp LC-55XUF8772ES impresioneaza prin functii Smart si mai multe aplicatii de internet preinstalate, care asigura o navigare unica pe internet si vizualizarea rapida a continutului online, datorita retelei Wi-Fi integrate. Pe partea de conectare, televizorul 4K UHD LED de 139 centimetri include o conectivitate Bluetooth si mai multe porturi utile, precum o iesire audio digitala (optica), trei porturi USB 2.0, o intrare Scart, un port audio jack de 3,5 milimetri si patru porturi HDMI.

Comentarii

Leave a reply

Review IT