Sharp QW-S22F472W – masina de spalat vase moderna, compacta si destul de spatioasa!

Gratie unui raport calitate-pret excelent din orice punct de vedere, masina de spalat vase Sharp QW-S22F472W este ideala pentru cei care vor sa aiba mereu vase curate si straluctioare, fara a depune prea mult efort sau a consuma multe resurse. Disponibila si pe eMAG.ro la un pret destul de bun, masina de spalat vase de la Sharp vine in principal cu un design elegant si destul de compact, clasa energetica A++, un numar de 8 programe prestabilite, o capacitate ridicata de spalare si multe altele.

Designul sau este unul modern si foarte ingust, cu o latime de doar 45 de centimetri, care va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, datorita carcasei elegante si rezistente de culoare alba, fabricata din otel inoxidabil, potrivindu-se de asemenea in orice loc sau spatiu mai ingust din bucataria dumneavoastra. In plus, aceasta are o greutate de 40 de kilograme si masoara 84,5 centimetri pe inaltime, doar 45 de centimetri latime si o adancime de 59,8 centimetri.

PROMOȚIE harp QW-S22F472W, 10 seturi, 8 programe, Clasa A++ – verifică preț

Tehnologia inovatoare Intelli Wash integreaza mai multi senzori inteligenti pentru masurarea cantitatii de spalare a vaselor dumneavoastra, ceea ce ii permite masinii de spalat sa isi ajusteze in mod automat programul pentru obtinerea unor rezultate optime la spalare. Programul Express 50 asigura o curatare eficienta si de foarte buna calitate a vaselor, timp de 50 de minute, la o temperatura de 60 de grade Celsius, in timp ce programul Hygiene Wash elimina pana la 99,99% din bacterii.Sharp QW-S22F472W

Masina de spalat vase Sharp QW-S22F472W este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 211 kWh, respectiv un consum mediua anual de apa de 2520 de litri si de 9 litri pe ciclu de spalare. Optiunea de incarcare la jumatate a unui ciclu de spalare ofera o eficienta energetica ridicata si totodata un consum mai mic de apa, precum si un timp de spalare redus la jumatate.

Caracteristicile sale generale includ un display de tip LCD pentru afisarea informatiilor utile in timp real, un numar de 8 programe prestabilite de spalare (Rapid de doar 30 de minute, Delicat, Intensiv, Normal, Bio/Eco la 50 de grade Celsius, Prespalare, Exppress 50 si Hygiene la 70 de grade Celsius), dar si o capacitate mare de spalare de pana la 10 seturi complete de vase, oferindu-va asadar posibilitatea de a va bucura de o curatare rapida, eficienta si de inalta calitate a tuturor vaselor dumneavoastra.

Comentarii

Leave a reply

Review IT