Sharp QW-S24F443I – masina de spalat vase moderna, spatioasa si foarte eficienta din clasa A+++!

Moderna, spatioasa si foarte eficienta, masina de spalat vase Sharp QW-S24F443I este solutia ideala pentru spalarea rapida si de foarte buna calitate a oricaror tipuri de vase, la un consum cat mai redus de resurse. Recomandata atat pentru o singura persoana cat si pentru o familie medie sau cu mai multi membri, masina de spalat vase de la Sharp se remarca printr-un design elegant, o clasa energetica A+++, o capacitate generoasa de spalare, 8 programe prestabilite de spalare si multe altele.

Designul sau este unul modern si foarte ingust, cu o latime de doar 45 de centimetri, care se va potrivi perfect in orice colt sau spatiu mai mic din bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta din inox si de un display LCD foarte intuitiv. Clasa energetica A+++ ofera un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus fata de celelalte modele similare de pe piata, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 188 kWh, respectiv un consum anual de apa de maxim 2520 de litri.

PROMOȚIE Sharp QW-S24F443I, 10 seturi, 8 programe, Clasa A+++ – verifică preț

Masina de spalat vase Sharp QW-S24F443I dispune de 6 nivele de temperatura, un numar de 8 programe prestabilite de spalare (Rapid, Delicat, Intensiv, Bio/Eco, Hygiene, etc.), precum si de o capacitate generoasa de spalare de pana la 10 seturi complete de vase pentru o spalare eficienta si de inalta calitate a acestora. Pe langa toate acestea, functia inovatoare “Autodoor” permite o uscare rapida si foarte eficienta a vaselor dumneavoastra, la sfarsitul fiecarui program, printr-o usoara deschidere a usii masinii de spalat pentru eliberarea aburilor din interiorul acesteia.Sharp QW-S24F443I

Programul special Dual Pro Wash utilizeaza tehnologia avansata a pompei pentru o spalare la doua presiune de apa diferite pe ambele cosuri, si anume vasele din cosul inferior vor fi spalate perfect la o presiune ridicata, fara a le deteriora pe cele din cosul superior. Programul Hygiene Wash, aprobat de catre Institutul de testare din Germania, asigura la randul sau o spalare eficienta si la temperaturi ridicate a tuturor vaselor dumneaovastra, eliminand astfel pana la 99,99% din bacterii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT