Sharp QWD21I491XEU – masina de spalat vase incorporabila cu design modern si o capacitate mare de spalare!

Moderna, spatioasa si destul de performanta, masina de spalat vase incorporabila Sharp QWD21I491XEU reprezinta o solutie ideala si destul de accesibila pentru dumneavoastra si intreaga familie, deoarece aceasta este capabila sa ofere rezultate perfecte de spalare a vaselor murdare, la un consum redus de resurse utilizate la spalare. Disponibila deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru orice buget, masina de spalat marca Sharp se remarca, in principal, printr-un design elegant de tip complet incorporabil, display LCD intuitiv, 5 programe prestabilite de spalare, o optiune de incarcare la jumatate, precum si printr-o capacitate foarte buna de spalare.

Designul modern si foarte atragator al masinii de spalat vase complet incorporabila de la Sharp se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, gratie aspectului elegant de culoare alba, manerului cromat amplasat intr-o pozitie orizonala pe usa, precum si a unui panou de control electronic (cu un display digital de tip LCD intuitiv), incorporandu-se perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 40 de centimetri si masoara 81,5 centimetri pe inaltime, 59,6 centimetri latime si o adancime de 55 centimetri, oferind totodata un nivel minim de zgomot de doar 49 dB la spalare.

Sharp QWD21I491XEU, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+ – profită acum de reducere

Masina de spalat vase incorporabila Sharp QWD21I491XEU este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru a putea beneficia de un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 285 kWh/an si de numai 1 kW/h pe ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa de 3360 litri si de 12 litri pe ciclu de spalare. Pe langa toate acestea, optiunea de incarcare la jumatate a unui ciclu de spalare este ideala pentru spalarea rapida si de foarte buna calitate a unei cantitati decente de vase murdare, la un consum minim de resurse.Sharp QWD21I491XEU

Caracteristicile sale generale includ un numar de 5 programe prestabilite de spalare (Intensiv la 70 de grade Celsius, Bio/Eco la 50 de grade C., Prespalare, Quick la 40 de grade C. si Super la 60/65 de grade Celsius), precum si o capacitate foarte buna de spalare de pana la 12 seturi complete de vase, oferindu-va asadar posibilitatea de a putea obtine rezultate perfecte la spalare. Cu toate acestea, masina de spalat marca Sharp mai dispune de 5 nivele de temperatura (40-50-60-65-70 de grade Celsius), un element de incalzire ascuns, dar si de un panou de control electronic (cu un display LCD intuitiv).

Comentarii

Leave a reply

Review IT