Sharp SJ-B1297E0WEU – combina frigorifica cu display LED si sistem de racire Full No Frost!

Fie ca locuiti la casa sau la bloc, aparatul frigorific este de nelipsit din nicio bucatarie, deoarece acesta este extrem de util si chiar necesar pentru depozitarea de lunga durata a diferitor alimente/mancaruri proaspete, chiar si pe timpul verii. Astfel, in acest review va vom prezenta combina frigorifica Sharp SJ-B1297E0WEU, ideala pentru o racire/incalzire eficienta si de foarte buna calitate a alimentelor, care se remarca in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun din aproapre orice punct de vedere, fiind disponibil la un pret destul de bun pentru dotarile sale.

Sistemul de racire Full No Frost, disponibil pentru ambele compartimente ale combinei frigorifice marca Sharp, creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea prospetimii indelungata a alimentelor in frigider, in timp ce acesta elimina formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor proaspete din congelator. In plus, sistemul special de distribuire a aerului Multi Flow asigura o racire de cea mai buna calitate prin mai multe orificii, pentru o temperatura constanta in ambele compartimente ale aparatului frigorific de la Sharp.

PROMOȚIE Sharp SJ-B1297E0WEU, 297 l, No Frost, Clasa A+, Display – verifică preț

Combina frigorifica Sharp SJ-B1297E0WEU este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume acesta inregistreaza un consum energetic anual de 334 kWh/an si de numai 0,854 kWh pe zi (24 de ore). Pe langa toate acestea, combina frigorifica marca Sharp mai include un display digital de tip LED foarte intuitiv pentru afisarea temperaturii si totodata controlul electronic al acesteia, precum si un volum net total destul de buna de pana la 297 de litri.Sharp SJ-B1297E0WEU

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net mare de 225 de litri, trei rafturi din sticla, un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticle, un compartiment CrispZone pentru pastrarea perfecta si in stare proaspata a fructelor/legumelor, un sertar special ZeroDegreeZone (cu cea mai scazuta temperatura din frigider de 0 grade Celsius) pentru depozitarea in conditii optime a carnii, pestelui, etc., trei rafturi amplasate pe usa, o iluminare interioara pe LED si de un sistem de dezghetare automat.

In ceea ce priveste congelatorul, acesta beneficieaza la randul sau de un volum net decent de 72 de litri, o tavita pentru gheata, trei compartimente spatioase pentru mentinerea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, un sistem de dezghetare automat, precum si de o capacitate generoasa de congelare de pana la 10 kilograme pe zi. Cu toate acestea, combina frigorifice moderna si destul de spatioasa de la Sharp ofera un control electronic  de temperatura pentru ambele comparimente.

Comentarii

Leave a reply

Review IT