Sharp SJ-BA10-IEXI1 – combina frigorifica cu design premium si sistem de racire No Frost!

Eleganta, performanta si destul de spatioasa, combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXI1 este probabil una dintre cele mai bune modele de pe piata, din categoria sa de pret, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele sale de vedere. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret foarte bun pentru dotarile sale, combina frigorifica marca Sharp este ideala pentru orice familie care isi doreste un aparat frigorific elegant si foarte bine dotat, la un pret destul de accesibil.

Designul sau modern si foarte atragator se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa, gratie carcasei elegante de culoare argintie, fabricata din inox, display-ului de tip LCD foarte intuitiv si celor doua usi reversibile cu maner incorporat si deschidere standard spre dreapta, potrivindu-se perfect in orice bucatarie moderna. In plus, aceasta beneficieaza de un filtru impotriva mirosurilor neplacute si de un nivel redus de zgomot de doar 42 dB, avand dimensiunile de 186,3 x 59,5 x 65 centimetri.

PROMOȚIE Sharp SJ-BA10-IEXI1, 324 l, No Frost, Clasa A+, H 1860, Inox – verifică preț

Sistemul special de racire No Frost este disponibil pentru ambele compartimente ale combinei frigorifice marca Sharp, ceea ce impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor congelate din congelator, iar in frigider ofera conditiile ideale pentru pastrarea prospetimii a alimentelor pe o perioada mai lunga de timp. Sistemul avansat de curatare a aerului GentleAirFlow de la Sharp permite pastrarea aspectului, culorii si a gustului alimentelor timp indelungat si previne uscarea acestora.Sharp SJ-BA10-IEXI1

Combina frigorifica de la Sharp este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica fata de celelalte modele similare din clasa A, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 335 kWh/an. Capacitatea generoasa de depozitare se datoreaza unui volum net total mare de pana la 324 de litri, dintre care compartimentul frigiderului are un volum net de 230 de litri iar congelatorul are la randul sau un volum net de 104 litri.

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi din sticla, un suport pentru oua, un compartiment special CrispZone de fructe/legume (cu tehnologia OptiFresh pentru ajustarea nivelului de umiditate), trei rafturi amplasate pe usa, dar si de un sistem de dezghetare automat. In ceea ce priveste congelatorul, acesta beneficieaza de trei compartimente spatioasa pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp fata de frigider, precum si de o capacitate foarte buna de congelare de pana la 12 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT