Casti profesionale in-ear Shure SE535-CL-E, cu 3 microdrivere HD si izolare fonica maxima

Shure SE535-CL-E

Shure SE535-CL-E sunt căști de ureche, care folosesc un tweeter si un woofer dual dedicat, având o tehnologie de micro-emițător. În acest model se găsesc trei canale separate, unul tweeter, fiind responsabil de reproducerea frecvențelor înalte, în timp ce woofer-ul dual oferă un bas bogat. Distribuția pasivă integrată, oferă frecvențe atât înalte cât și joase, ducând la ascultarea unui sunet detaliat și surround. Shure SE535-CL-E  armat cu cabluri, are o structură detașabilă și dispune de tehnologia Wiewform Fit. Duzele bogate, complet interschimbabile oferă o izolare fonică superioară la nivelul 30 dB. Căștile Shure SE535-CL-E sunt perfecte pentru a fi utilizate cu caracter personal, precum și pentru a asculta muzică zi de zi, pe orice dispozitiv portabil.

Casti profesionale in-ear Shure SE535-CL-E, cu 3 microdrivere HD si izolare fonica maxima

  • driver triplu

  Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 18 − 19000 Hz
  • Impedanța: 36 ohm

Preț Shure SE535-CL-E

Shure SE535-CL-E cu căști de ureche, sunt dispozitive miniaturale, izolatoare, oferind un sunet de înaltă rezoluție. Reprezentat de compania Shure, sistemul profesional SE535-CL-E, este echipat cu căști miniaturale cu trei căi micro-drivere. Fiind cele mai bune din segmentul lor, căștile Shure SE535-CL-E sunt oferite la prețul de 1.949 lei.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Căști profesionale, de înaltă calitate audio, fiind concepute cu 3 micro-drivere și sunt realizate din materiale calitative!

Shure SE535-CL-E sunt cele mai performante căști audio profesionale din segmentul său!
Shure SE535-CL-E

3 microdrivere HD si izolare fonica maxima

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT