Siemens WM12N260BY – masina de spalat cu motor iQDrive si functia waterPerfect, din clasa A+++ -10%!

 Preţ Siemens WM12N260BY

Moderna, foarte economica si super inteligenta, astazi va vom prezenta pe intelesul tuturor modelul Siemens WM12N260BY, o masina de spalat rufe iSensoric cu motor iQDrive si design antiVibration, pe care o recomandam pasionatiilor de tehnologie sau celor care isi doresc o masina de spalat de generatie actuala. Aceasta se regaseste deja si in oferta distribuitorilor celor de la Siemens la un pret foarte ok pentru dotarile sale de top, precum si pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare, insa atunci cand vine vorba de performanta si eficienta energetica nu vor sa faca rabat de la calitatea acestora.

 Review Siemens WM12N260BY

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Siemens se va integra perfect in orice tip de decor, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un display digital tip LED de dimensiuni mari (cu taste touchControl) si de un hublou transparent de culoare alb/argintiu (cu diametru de 30 centimetri si deschidere la 180 de grade). In plus, noul design al peretilor laterali AntiVibration poate asigura mai multa stabilitate si mai putine vibratii chiar si in timpul ciclului de centrifugare, prin izolatia imbunatatita ce regleaza, de asemenea, nivelurile de zgomot.

Noul motor iQDrive reprezinta, conform celor de la Siemens, cea mai eficienta si silentioasa tehnologie de monitorizare, deoarece acesta functioneaza fara perii de carbon pentru a asigura un nivel redus de zgomot, un consum scazut de energie si rezultate excelente la spalare, avand o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Functia waterPerfect Plus distribuie intotdeauna cantitatea optima de apa in masina de spalat, datorita sistemului sofisticat cu senzori al acestui ansamblu inteligent pentru controlul consumului de apa, in functie de tipul tesaturii a hainelor si a volumului exact al incarcaturii.

Clasa energetica superioara A+++ -10%, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, asigura un consum foarte redus de resurse la spalare, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 157 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 9020 de litri pe an. Noua masina de spalat rufe Siemens WM12N260BY dispune de o viteza de cetrifugare de 1200 rpm, optiunea VarioPerfect, 14 programe de spalare (PowerWash, Outdoor/Impregnare, Hygienic, Super rapid, Pilota, Camasi/Business, etc.) si de o capacitate de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate excelente la spalare.

Siemens WM12N260BY

7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca v-am prezentat caracteristicile principale ale acesteia, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe Siemens WM12N260BY poate asigura o spalare foarte eficienta si de foarte buna calitate a rufelor, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate la momentul potrivit, fara a produce prea mult zgomot sau a consuma multe resurse la spalare, aceasta reprezentand asadar o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi.

1 Comment
 1. Reply
  Ristea Dorin 11 ianuarie 2018 at 12:52

  Buna ziua!
  Masina de spalat Siemens WM12N260BY 7kg 1200rpm are tamburul din inox s au poliplex?
  E exact asa cum este expusa in imaginea alaturata?
  Va multumesc pt raspuns!

Leave a reply

*

code

Review IT