Televizor LED 3D Smart Loewe, 191 cm, REFERENCE 75 3D UHD BLACK, UHD – tehnologie la un alt nivel!

Este o realitate faptul ca multe persoane in ziua de azi, mai ales tinerii au cam renuntat la a privi la televizor in detrimentul calculatorului. Cati dintre noi nu se uita la un film sau la stiri, la un videoclip sau o emisiune de divertisment direct pe calculator?
As spune ca procentul este destul de mare.

In aceste circumstante, televizoarele Smart vin ca o provocare de a-i atrage din nou pe utilizatori catre privitul la tv. Si adevarul e ca reusesc foarte bine. Asta pentru ca Smart TV-urile sunt extrem de interactive, exact ce ne dorim. Au cam apus vremurile cand pur si simplu stateam in fata televizorului fara sa facem nimic, doar privind. Smart tv-urile ne provoaca sa interactionam mai mult cu continutul la care privim.

verifica-pret1

Vreau sa vorbim azi despre un televizor LED 3D Smart Loewe, un model oarecum exclusivist daca ne uitam la pret. Cu toate acestea, diagonala generoasa de 191cm si performantele sale ultra moderne la care se adauga un design care iti taie respiratia, ne fac toate sa suspinam si sa visam inevitabil cum i-ar sta unui asemenea exemplar direct la noi in sufragerie.

Smart Loewe REFERENCE 75

LED 3D Smart Loewe are doua boxe incorporate fiecare cu cate 60W. Displayul este LCD cu direct Backlight LED iar rezolutia Ultra HD, renumita 4K ce acapareaza tot mai mult piata si dorintele utilizatorilor. Are un timp de raspuns foarte scurt doar de 6 ms si reactioneaza foarte rapid la comenzi. Rezolutia ecranului in pixeli este de 3840 x 2160 si are capacitatea de a converti continut 2D in 3D. Unghiul de vizibilitate este standard, 178/178 si cateva atribuite superioara ale imaginii sunt Auto Dimming Video (VBD+, Ultra HD Super Resolution Scanning si Scalare 24p.

Este prevazut cu doua tunere 2 x DVB-T/T2/C/S/S2 si poate reda fara probleme formate ca MPEG, MPEG2/ 4 si HEVC (H.265). Conectarea la internet se poate face fie prin retea direct sau prin wireless, fara sa fie nevoie de cablu. Are doua intrari USB in care puteti conecta diverse dispozitive externe pentru a vizualiza continutul direct pe tv. In plus dispune si de 4 porturi HDMI.

Este versatil, puteti sa-l asezati direct pe o masuta de televizor sau puteti sa-l montati pe perete. Atentie insa in acest caz veti avea nevoie de un suport special vesa tip 400 x 400, care nu este inclus in pachet dar care se gaseste usor si la pret rezonabil. Telecomanda este inclusa in pachet, dar din pacate ni veti gasi nicio pereche de ochelari 3D.

Comentarii

Leave a reply

Review IT