Smart Tech LE-6519 – televizor Full HD LED cu diagonala de 165 cm si tuner digital!

Remarcandu-se printr-un raport calitate-pret excelent, televizorul LED Smart Tech LE-6519 vine cu un design elegant si margini foarte subtiri, diagonala de mari dimensiuni si imagini de inalta definitie, sunet captivant si mai multe caracteristici utile, printre care un tuner digital, functie monitor, etc., toate acestea la un pret cat se poate de accesibil.

Televizorul de la compania chinezeasca Smart Tech dispune de un display de tip LED cu diagonala mare de 165 centimetri la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, contrast nativ de 5000:1, luminozitate de 250 cd/mp si timp rapid de raspuns de doar 6.5 milisecunde, pentru afisarea unor imagini clare si de foarte buna calitate, potrivindu-se perfect intr-un living / dormitor de dimensiuni medii sau chiar mai mari.

PROMOȚIE: Televizor LED Smart Tech, 165 cm, LE-6519, Full HD

Ecranul LED beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala / verticala,  oferind astfel imagini la fel de bune din orice unghi de vizualizare al televizorului. Pentru o experienta completa de vizionare, acesta integreaza un sistem audio stereo, cu o putere totala de 20 W, care permite redarea unui sunet foarte bun si destul de puternic, fara distorsiuni mari la un volum mai ridicat.Smart Tech LE-6519

Specificatiile televizorului de 165 centimetri includ un tuner digital incorporat (DVB-T+C PAL SECAM), care asigura receptia transmisiilor TV digitale sau a celor de inalta definitie (HD si Full HD), fara a mai avea nevoie de alte dispozitive externe, dar si o functie monitor pentru conectarea televizorului la un PC sau laptop. In ceea ce priveste conectarea, acesta dispune de toate porturile esentiale in ziua de zi, si anume o intrare AV, un port USB 2.0, un port VGA (D-Sub 15 pini), o mufa audio jack de 3,5 milimetri, iesire audio digitala coaxiala, un conector SCART, un slot CI+ si nu in ultimul rand trei porturi HDMI.

Televizorul LED Smart Tech LE-6519 este compatibil cu suportul standard de montare pe perete VESA, ceea ce va permite sa-l utilizati simplu si foarte usor, direct pe peretele dumneavoastra, fara a depune prea mult efort sau a mai avea nevoie de standul integrat. In plus, acesta are dimensiunile de 99,8 x 162,5 x 22,5 centimetri si o greutate de aproximativ 28 de kilograme, iar consumul de energie  este de maxim 165 W in timpul functionarii, respectiv de numai 0,5 W in modul stand-by.

2 Comments
 1. Reply
  Farago Felix 12 martie 2016 at 15:32

  Dispune de iesire audio optica ?

  • Reply
   Florin Nedelcu 12 martie 2016 at 21:41

   Are iesire audio digitala, dar coaxiala, nu optica.

Leave a reply

Review IT