Smeg A4BL-8 – masina de gatit profesionala

Ceva mai profesional de atat nu am vazut in nici o bucatarie, este vorba de Smeg A4BL-8, un produs care se face remarcat prin pretul colosal dar si prin caracteristicile pe care le ofera.

Daca incep sa prezint cu adevarat produsul si sa spun ca vine cu gama opera sau ca are Afisaj VFT, atunci cu siguranta va voi baga in ceata, asa ca o sa incepem printr-o prezentare pe cat se poate de simpla si cat mai pe intelesul tuturor.

In primul rand ne intereseaza ce face si de ce vine cu acest pret, pai in primul rand vreau sa precizez ca este construit de SMEG, o firma care se face remarcata prin combinatia perfecta intre modelele si culorile vibrante specifice anilor ‘50 si tehnologia cea mai avansata a zilelor noastre, deci o firma pentru pretentiosi si pentru cei care vor sa aiba in casa lor electrocasnice de cea mai buna calitate.
   Vezi AICI pretul pentru Masina de gatit Smeg A4BL-8   
Masina de gatit Smeg A4BL-8 vine cu o plita cu aprindere automata si un numar de 7 arzatoare, asadar putem sa gatim in acelasi timp pentru o armata, sau pentru un botez. De asemenea trebuie precizat ca vine cu suporturi din fonta pentru oale.

Smeg-A4BL-8

Pe langa cele 7 arzatoare putem evidentia cuptorul care este absolut incredibil pentru ca vine cu un volum de 60 ed litri, avem la dispozitie 8 functii si 4 nivele de gatit, de asemenea avem un control electronic pentru temperatura de la 50 grade pana la 260 de grade celsius. Pana acum am discutat doar despre cuptorul din stanga pentru ca mai avem disponibil inca unul in partea dreapta cu un volum ceva mai mic, avem 54 de litri cu 6 functii si cu aceeasi selectare de temperatura.

Specificatii tehnice:
Clasa de eficienta energetica: A+
Putere nominala: 7.7 kW
Putere grill: 2.8 kW
Tensiune: 220-240 V
Curent: 45 A
Frecventa: 50/60 Hz

Aceasta masina de gatit vine cu o garantie de 36 de luni si se poate achizitiona de pe cel mai mare magazin online din Romania.

Inchei aceasta scurta prezentare si va las pe voi sa descoperiti ce poate sa faca Smeg A4BL-8, o masina de gatit profesionala care se evidentiaza prin design-ul retro si carcteristicile impresionante.

Spor la cumparaturi !

Comentarii

Leave a reply

Review IT