Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 126 cm, 50W809C, Full HD – incredibil de frumos

Sony KDL-50W809C este unul din cele mai bune televizoare de 50 inch (126 cm) cu Full HD pe care il puteti cumpara azi. Este un tv elegant, cu o calitate superba a imaginii, timp de raspuns rapid pentru PS4 si Xbox One si toate avantajele cu care vine un Smart TV Android.

Design
Seria televizoarelor W80C Sony din 2015 este gandita pe modelele mai vechi W829B si vine in trei stiluri diferite de culoare. W805C are cadrul negru si un stand argintiu, W807C are un cadru argintiu si un stand in forma de stea, iar W809C are rama neagra si un stand crom inchis care se potriveste de minune.

verifica-pret1

Sony KDL-50W809C are un design frumos. Rama ultra ingusta si designul super-subtire confera o lumina aerisita, foarte moderna intregului tv. Se potriveste excelent in orice stil de camera. Accentele de aluminiu de pe stand ii ofera o nota aparte, iar aspectul aproape edge-to-edge da iluzia unei imagini plutitoare si face ca televizorul in ansamblu sa para mai compact.

Sony 50W809C

Suportul metalic nu se roteste, dar este suficient de solid chiar daca pare destul de delicat. Logo-ul Sony apare discret in partea de jos a ecranului si ofera straluciri subtile atunci cand accesati meniul.

Sony 50W809C este eficient din punct de vedere energetic, foloseste mai putin de 72W in modul economic, motiv pentru care a fost evaluat cu calificativul A+.

Calitatea imaginii
Cand vine vorba despre calitatea imaginii, acest model ofera rezultate absolut impresionante. Primul lucru de remarcat este faptul ca nu este un UHD (4K), dar are o rezolutie Full HD. Poate ca televizoarele 4K reprezinta viitorul, dar in prezent exista o multime de motive pentru care merita sa ramaneti pe o rezolutie de 1080p. Asta in primul rand pentru ca nu exista suficient de mult continut 4K disponibil in prezent. In plus, nefiind un tv 4K, Sony 50W809C are pretul mai mic.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Reprezinta o alegere buna chiar si pentru gameri deoarece are un timp de raspuns excelent si un unghi de vizibilitate larg (chiar mai bun decat seria 6 de la Samsung). Puteti vizualiza continutul de pe ecran din unghiuri foarte largi, fara sa observati nicio modificare semnificativa de culoare sau contrast.

Active 3D
Acest televizor este 3D activ, insa in pachet nu este inclusa nicio pereche de ochelari. Cu toate acestea, ochelarii pot fi cumparati separat.

Sistemul audio
Este mai putin impresionant in comparatie cu calitatea imaginii, dar in niciun caz nu reprezinta o problema. Boxele duble au o putere combinata de 20W si au marime medie. Sistemul SonyClear Audio+ functioneaza destul de bine, chiar daca nu are un bas uimitor.

Foarte bine echipat si pe partea de conectori (4 HDMI, 3USB, wifi) televizorul Android Sony 50W809C reprezinta o alegere potrivita pentru toti cei care cauta un televizor frumos si bun.

Comentarii

Leave a reply

Review IT