Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65X8509C, 4K Ultra HD cu ultra calitate!

Chiar daca televizoarele Smart Android 3D LED au preturi destul de piperate pentru majoritatea utilizatorilor, trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca, uimitor sau nu, exista o cerere mare pentru o asemenea gama de televizoare. Daca mai adaugam si faptul ca un astfel de televizor este produs de renumitul brand Sony, exista toate sansele sa va doriti sa faceti un efort finaciar si sa va cumparati acest televizor. Merita.

Sony Bravia 65X8509C este un televizor cu o diagonala mare de 164 de cm si rezolutie 4K Ultra HD. Designul este absolut spectaculos inca de la prima vedere. Rama din jurul ecranului este foarte slim si neagra, astfel ca aproape nici nu se observa. Piciorul este realizat dintr-un material rezistent, argintiu si foarte solid chiar daca din poza poate parea ca este destul de delicat si poate uimitor cum ar putea sa sustina greutatea de aproape 25 de kg a televizorului. Dar este bine echilibrat, pozitionat in centru si nu trebuie sa va faceti griji ca se va dezechilibra. Oricum pentru a salva spatiu puteti monta televizorul direct pe perete (cu un picior special compatibil vesa 400 x 400).

verifica-pret1

Sistemul audio este NICAM/A2 si are doua difuzoare de 10 W fiecare. Sunetul dispune de caracteristici si functii superioare ca Dolby Digital si S-Master, dar daca acest lucru tot nu multumesc o ureche prea fina, aveti oricand posibilitatea de a conecta la tv un sistem audio separat mult mai performant.

Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65X8509C

Diagonala nu este chiar atat de mare daca ne raportam si la alte modele existente pe piata, insa 165 de cm reprezinta un numar ce se incadreaza foarte bine intr-un living marisor. Rezolutia televizorului este 3840 x 2160 pixeli si poate converti continutul 2D in continut 3D.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Pe partea de conexiuni are 3 intrari USB 2.0 si 4 porturi HDMI. Acest lucru va permite sa conectati in acelasi timp mai multe echipamente externe (laptop, tableta, camera foto, telefon etc). Pentru a va conecta la internet puteti opta intre wireless si cablul de retea standard.

Telecomanda One-Flick, touchpadul si telecomanda sunt accesoriile pe care le veti descoperi in pachet. Alte caracteristici speciale ce merita amintite sunt faptul ca televizorul permite inregistrarea de continut direct pe un hdd prin usb. Are wi-fi direct, bluetooth si tv Side View.

Televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia are 2 ani garantie fara posibilitatea de a extinde garantia. Acest lucru nu trebuie sa va ingrijoreze sub nici o forma caci vorbim despre un brand de o calitate superioara, un televizor rezistent, care inglobeaza sub capac o serie de functii si tehnologii actuale, superioare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT