REVIEW: Sony BDVE6100 cu Blu-ray 3D – magia sunetului Surround!

 Preț Sony BDVE6100

Sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE6100 reprezintă abilitatea de a transfera muzica printr-o interfață fără fir. Acest proces este realizat cu ajutorul dispozitivelor Apple sau PC. Sony BDVE6100 este reprezentat de un set de boxe 5.1, cu 11 decodoare digitale încorporate. Acest nivel de echipament tehnic, permite reproducerea unui sonor de cristal clar și de bas, cu sunetul cel mai profund prin folosirea tehnologiei Boost Bass.

Produsul beneficiază de o reducere destul de consistentă, prețul său inițial fiind destul de mare. La cumpărare vei beneficia de o garanție de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere.

 Review Sony BDVE6100

Sony BDVE6100 este un sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D, oferă un sunet plin de animație, indiferent de ceea ce vizionezi. Acest lucru se datorează sunetului surround și a puterii totale de 1000 de wați. Redarea se face pe medii Blu-ray 3D, Blu-ray Disc, DVD și SA-CD, precum și pe un număr de 10 formate. Canalele radio presetate sunt în număr de 20, dispune de tuner și de RDS. Caracteristicile speciale oferă funcții precum 3D și DLNA. În plus, carcasa receptor are conectori care permit conectarea  la dispozitivul de ieșire a imaginii. Principalele formate media suportate sunt MPEG4, AVCHD și MP3. O atenție specială o reprezintă capacitatea de a reda conținutul pe Blu-ray 3D. Acest format oferă o nouă experiență de vizionare a filmelor cu imagini tridimensionale. De asemenea, Sony BDVE6100 este echipat cu suport pentru radio FM și built in Wi-Fi.

Sunet

Sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE6100 sunete surround, cu o putere totală de 1000 de wați, având un număr de unsprezece decodoare. Aceste decodoare sunt următoarele:

 • LPCM
 • Dolby Digital
 • Dolby Digital Plus
 • Dolby True HD
 • DTS
 • DTS 96/24
 • DTS-ES Matrix6 .1
 • DTS-ES Discrete 6.1
 • DTS HD
 • DTS-HD HR
 • DTS-HD LBR

Toate aceste caracteristici fac ca sunetul să vibreze prin cele patru boxe înalte, oferind o experiență unică. Cu NFC activat pe sistemul Home Cinema, nu ai nevoie decât de o singură atingere pentru a reda instantaneu muzică de pe smartphone sau tabletă. Mai mult decât atât îți este oferită posibilitatea de a seta sunetul dorit, în funcție de ceea ce vizionezi.

Conectivitate

Dacă ai  Bluetooth activat pe telefon, poți realiza o conexiune cu Home Cinema pentru a asculta melodiile preferate. Cu NFC integrat în sistemul Home Cinema poți asculta orice tip de muzică, instantaneu. Cu caracteristica Streaming video poți vedea filmul preferat de pe internet. Blu-ray Disc îți oferă posibilitatea de a vedea filmele preferate, dar care sunt învechite, la o nouă calitate HD.

Design

Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE6100 este realizat în noul design „Sense of Quartz”, ce a fost inspirat de  sticla șlefuită cu fațete strălucitoare a quarțului. Imaginea rafinată și foarte modernă te duce cu imaginația la filmele SF. Elementele sistemului sunt realizate cu aceeași eleganță, pentru ca spațiul în care sunt amplasate să arate modern și elegant.

 Părerea noastră despre produs

Cu sistemul Home Cinema Sony BDVE6100 nu ai nimic de pierdut ci doar de câștigat. Te vei bucura de calitatea sonoră surround și de efectele sonore ce pot fi adaptate în funcție de ceea ce vizionezi. Alege o listă a modurilor de sunet, incluzând setările pentru meciuri, filme sau muzică clasică. Rezonanța basului este realizată cu tehnologia Bass Boost.  Blu-ray îmbunătățește calitatea DVD-urilor, aducându-le la un format HD, sporind astfel detaliile. Poți descărca aplicații pentru TV, de pe  Smartphonul sau tableta folosind telecomanda. Părerea noastră este foarte bună despre acest produs și recomandăm sistemul Home Cinema Sony BDVE6100 tuturor.

Sony BDVE6100

Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE6100

 – Părerea clienților –

Sistemul Sony BDVE6100 este un dispozitiv inteligent care îți oferă cele mai noi tehnologii audio și video. NFC integrat și Bluetooth îți facilitează conexiunea cu sistemul Home Cinema. Acest sistem îți oferă bucuria sunetului surround performant. Sistemul Home Cinema Sony BDVE6100 își merită toți banii.

Cu sistemul Home Cinema Sony BDVE6100 poți descărca aplicații pentru TV folosind smartphonul sau tableta. Acesta are integrat Blu-ray 3D cu care poți vedea filmele tale preferate mai vechi. Vei redescoperi imaginile filmelor preferate la un alt nivel de calitate. Cu Sony BDVE6100 te poți bucura de toate avantajele 3D.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT