Sony Bravia 40WD650 – televizor Smart LED Full HD de 103 centimetri!

Nou, inteligent si de ultima generatie, televizorul Smart LED Sony Bravia 40WD650 face parte din gama 2016 a companiei japoneze Sony, fiind alegerea perfecta pentru toti cei care vor sa se bucure de o experienta incredibila de vizualizare sau o navigare rapida si unica pe internet. Noul Smart TV este disponibil la un pret destul de accesibil si se remarca in special printr-un design modern, ecran mare de foarte buna calitate, sunet captivant, functie inteligenta si multe altele.

Televizorul inteligent de la Sony beneficieaza de un display de tip Direct LED cu o diagonala generoasa de 102 centimetri si rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, ceea ce va permite sa va bucurati de o calitate uimitoare a imaginilor Full HD de inalta definitie. In plus, ecranul Full HD LED mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si de unghiuri largi de vizibilitate pe orizontala / verticala pentru afisarea unor imagini extraordinare din orice unghi de vizionare al televizorului.

PROMOȚIE Televizor Smart LED Sony Bravia, 102 cm, 40WD650, Full HD – verifică preț

Motorul unic de procesare a imaginii Sony X-Reality PRO converteste pixelii pentru claritate, rafineaza imaginile si reduce zgomotul de fundal, oferindu-va asadar o vizualizare extrem de detaliata si foarte imbunatatita chiar si a continutului redat la o rezolutie mai mica. Pe langa toate acestea, display-ul uimitor de inalta calitate dispune de tehnologia inovatoare Motionflow XR pentru a beneficia de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu o miscare rapida.Sony Bravia 40WD650

Televizorul Smart LED Sony Bravia 40WD650 include un tuner digital (DVB-T, DVB-C) pentru receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition, fara a mai avea nevoie de un decodor extern, o functie monitor ce permite conectarea simpla si cu foarte mare usurinta a televizorului direct la PC sau laptop, dar si un player multimedia integrat pentru redarea continutului media preferat de pe stick sau hard disk extern prin intermediul celor doua porturi USB 2.0.

Cu toate acestea, noul televizor inteligent de la Sony mai dispune de un sistem audio alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 10 W si tehnologiile superioare S-Master, Dolby Digital / Dolby Digital Plus / Dolby Pulse si NICAM / A2, care permit redarea unui sunet puternic si de inalta fidelitate, completand astfel intreaga experienta de utilizare al televizorului FHD LED.

Comentarii

Leave a reply

Review IT