Sony Bravia 43WD759 – televizor Smart Full HD cu diagonala de 43 inch si tuner digital!

Sony Bravia 43WD759 este un nou model de Smart TV din gama 2016 a companiei .. Sony, perfect pentru descoperirea detaliilor incredibile ale rezolutiei Full HD, fiind combinatia ideala dintre forma si functionalitate pentru o experienta captivanta de divertisment. Disponibil la un pret destul de bun pentru dotarile sale, acesta se remarca, in principal, printr-un design subtire si elegant, ecran Full HD LED de 108 centimetri, sunet puternic si de inalta fidelitate, functii Smart de ultima generatie, tuner digital si multe altele.

Designul modern si subtire al noului televizor Smart LED de la Sony se va integra perfect intr-un living sau dormitor de dimensiuni normale, atat pe o comoda TV cat si pe perete, gratie carcasei elegante de culoare neagra si a cadrului ingust cu ornamente minimaliste din aluminiu, ceea ce va permite sa va concentrati numai asupra imaginilor FHD afisate pe intreg ecranul LED. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 9,8 kilograme si masoara 56,5 centimetri pe inaltime, 96 de centimetri latime si o adancime de doar 5,6 centimetri (fara stand), fiind insa compatibil si cu suportul standard de perete VESA.

PROMOȚIE Smart LED Sony Bravia, 108 cm, 43WD759, Full HD – verifică preț

Display-ul Edge LED dispune de o diagonala mare de 108 centimetri (43 inch), rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pe orizontala / verticala, afisand asadar imagini uimitoare si culori naturale. Pe langa toate acestea, ecranul FHD de 43 inch mai beneficieaza de mai multe caracteristici superioare de imagine, printre care Picture Mode, Auto Wide, X-Reality PRO, Frame Blinking, 24p True Cinema si Live Colour pentru o experienta vizuala incredibila, chiar la dumneavoastra acasa.Sony Bravia 43WD759

Motorul unic de procesare a imaginii X-Reality PRO converteste pixelii pentru o limpezime, claritate si calitate remarcabila a imaginilor Full HD, prin analizarea pixelilor si compararea scenelor din imagini cu cele din baza de date unica a celor de la Sony, oferind asadar imagini rafinate si detalii extrem de realiste. Tehnologia inovatoare Motionflow XR 400 creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale pentru a va putea bucura de detalii cursive si clare, chiar si in secventele cu miscare rapida, prin compararea factorilor vizuali din cadrele succesive si calcularea fractiunilor lipsa de actiune.

Pe partea audio, sistemul sau audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 20 W (2 x 10 W) si tehnologiile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS, S-Master, S-Force si Sound Mode, care permit redarea unui sunet puternic si de inalta fidelitate, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat. Smart TV-ul de la Sony utilizeaza un model performant de computer, Clear Phase, care asigura analizarea si compensarea inexactitatilor din raspunsul boxelor pentru frecventa uniforme si echilibrate, prin “esantionarea” frecventei boxei cu o mare precizie.

Televizorul Smart LED Sony Bravia 43WD759 impresioneaza prin functii Smart de ultima generatie, pentru o navigare unica pe internet si vizionarea rapida a continutului online, datorita retelei wireles de exceptie (cu conectivitate Wi-Fi incorporata) si a sistemului de operare Android TV. Cu toate acestea, din caracteristicile generale ale noului Smart TV de la Sony nu lipsesc tunerul digital (DVB-C/S/S2/T/T2) si nici slotul CI+, ambele fiind extrem de utile si chiar necesare pentru receptionarea simpla si rapida a transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor.

Comentarii

Leave a reply

Review IT