Sony Bravia 50W807C – televizor Smart 3D LED cu diagonala de 126 cm si rezolutie Full HD!

Recomandat pentru un living sau dormitor modern de dimensiuni mai mari, televizorul Smart 3D LED Sony Bravia 50W807C va permite sa redescoperiti detaliile uimitoare ale imaginilor Full HD redate pe diagonala mare de 126 centimetri, chiar la dumneavoastra acasa. Disponibil la un pret destul de bun in comparatie cu dotarile sale, acesta vine cu un design modern, ecran Full HD LED de 126 centimetri, functii Smart, tehnologie 3D, sunet captivant si puternic, tuner digital si multe altele.

Televizorul inteligent de la Sony beneficieaza de un display LED uimitor, cu diagonala generoasa de 126 centimetri, rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli si mai multe tehnologii avansate, care poate afisa imagini extraordinare si de inalta calitate pentru o experienta de vizionare excelenta. Tehnologiile avansate de imagine, precum X-Reality PRO, Motionflow XR 900 Hz, Contrast Enhancer, 24p True Cinema si CineMotion, asigura o vizionare mult mai clara, cursiva si mai realista a imaginilor FHD.

PROMOȚIE Android 3D LED Sony Bravia, 126 cm, 50W807C, Full HD – verifică preț

Tehnologia puternica de procesare a imaginii X-Reality PRO de la Sony imbunatateste semnificativ fiecare pixel pentru a va putea bucura de detalii uimitoare si culori naturale, indiferent de tipul continutului redat. Tehnologia speciala de la Sony analizeaza partile individuale ale fiecarei scene in parte, comparandu-le apoi cu o baza de date speciala cu imagini. In plus, aceasta asigura reducerea la minim a zgomotului imaginilor, eliminand diverse tipuri de zgomote a tuturor imaginilor primite.Sony Bravia 50W807C

Cele doua difuzoare integrate, cu o putere totala de 20 W si tehnologiile superioare Clear Phase Speaker, S-Master si Dolby Digital Plus/Pulse, care permit redarea unui sunet captivat si destul de puternic, completand intreaga experienta de vizionare a TV-ului. Pe langa toate acestea, ecranul FHD LED mai beneficieaza de un raport de aspect al imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pentru a va putea bucura de imagini la fel de bune si culori vii din orice unghi de vizionare.

Televizorul Smart LED Sony Bravia 50W807C dispune de functii Smart pentru o navigare rapida pe internet, gratie retelei Wi-Fi integrate si a sistemului de operare Android 5.0 Lollipop, in timp ce tehnologia 3D asigura convertirea imaginilor 2D in unele 3D (tridimensionale), ceea ce va permite sa va bucurati de o experienta unica de vizionare si cu totul speciala, in timp ce. Tunerul digital (T2, S2, C2) si slotul CI+ receptioneaza transmisiile TV digitale sau HD, fara a mai avea nevoie de un decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT