Sony Bravia 65X8507C – televizor Smart 3D LED cu diagonala mare de 164 cm si rezolutie 4K UHD!

Recomandat tuturor celor care vor sa experimenteze noua tehnologie 4K de la Sony sau sa isi transforme living-ul intr-un adevarat centru mediu de ultima generatie, noul televizor Smart LED Sony Bravia 65X8507C se remarca in principal printr-un design modern, ecran LED 4K UHD de 164 centimetri, procesorul puternic 4K X1, sunet puternic si captivant, functii Smart, sistemul de operare Android TV 5.0 (Lollipop), tuner digital si multe altele, toate acestea la un pret pe masura dotarilor sale.

Televizorul inteligent de la Sony impresioneaza printr-un display extraordinar de tip LED, cu o diagonala uriasa de 164 de centimetri, rezolutie incredibila UHD / 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli si o multime de noi tehnologii superioare de imagine, care poate afisa imagini exceptionale si de cea mai buna calitate la unghiuri largi de vizibilitate. Cele doua difuzoare stereo integrate, cu o putere toala de 20 W si tehnologiile S-Master si Dolby Digital Plus/Pulse, permit redarea unui sunet puternic, captivant si de inalta fidelitate, completand intreaga experienta de vizionare al TV-ului.

PROMOȚIE Sony Bravia, 164 cm, 65X8507C, 4K Ultra HD – verifică preț

Tehnologia unica de procesare a imaginii, 4K Processor X1, analizeaza, optimizeaza si imbunatateste fiecare imagine la calitatea incredibila 4K, cu o claritate exceptionala, culori naturale si un contrast foarte buna, indiferent de sursa continutului primit. In plus, procesorul puternic 4K X1 utilizeaza tehnologii avansate, precum Noise Crusher, Flat Area Detection si Super Resolution, pentru a va putea bucura de detalii realiste la rezolutie 4K, chiar la dumneaovastra acasa.Sony Bravia 65X8507C

Functia de imbunatatire cu precizie a detaliilor, 4K X-Reality PRO, reduce zgomotul imaginilor si imbunatateste detaliile acestora, oferindu-va o imagine mult mai bine definita si extrem de clara. Functia de organizare precisa a culorilor, Triluminos, analizeaza fiecare scena si pixel in parte, aplicand o nuanta si un ton perfect pentru culori naturale si foarte bogate. Functia de imbunatatire dimanimca a contrastului, Dynamic Contrast Enhancer, sporeste luminozitatea partilor luminoase, in timp ce partile intunecate sunt mult mai intense si mai realiste.

Televizorul inteligent Sony Bravia 65X8507C dispune de functii Smart pentru a navigare rapida pe internet, gratie retelei Wi-Fi integrate si a sistemului de operare Android TV 5.0 Lollipop (cu o gama larga de aplicatii preinstalate). Cu toate acestea, televizorul inteligent si de ultima generatie mai beneficieaza de un tuner digital (DVB-T/C/S/S2, DVB-T2) si un slot CI+, fiind utile si necesare la receptionarea fara probleme a transmisiilor TV digitale sau HD, fara a mai avea nevoie de un decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT