REVIEW: Casti on-ear Hi-Res SONY MDR-1000XC – cu tehnologii de ultimă generație!

Sony SONY MDR-1000XC

Sony se poate lăuda cu noul model de căști fără fir MDR-1000XC. Acestea oferă o imersiune completă în lumea muzicii, făcând ca zgomotul să nu interfereze cu tine. Poți asculta muzica preferată oriunde indiferent de aglomerație sau de zgomot. Controlând nivelul sunetului prin intermediul motorului Sense cu tehnologia Sense Engine, vei auzi doar ceea ce dorești. Tehnologia îți permite să activezi sau să dezactivezi o funcție doar cu o singură atingere. Calitatea High Definition Audio oferă o calitate a sunetului aproape de original.

Casti on-ear Hi-Res SONY MDR-1000XC, Noise-canceling, Bluetooth, NFC, Wireless, bej

Optimizat pentru  amplificator S-Master HXTM,  reduce distorsiunile, permițându-ți să te bucuri de nuanțele subtile ale pieselor preferate. Căștile echipate cu un difuzor puternic de 40 mm cu un polimer cu cristale lichide, oferă un bas puternic și precis, reproducând toate frecvențele de până la 40 kHz.

  • design cu bandă de susținere On-Ear

   Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 4 – 40000 Hz
  • Segment:  tip DJ
  • Impedanța: 46 ohm
  • Conectare: bluetooth
  • Tehnologie fără fir
  • Utilizare: multimedia

Preț Casti on-ear Hi-Res SONY MDR-1000XC

Căștile audio cu bandă SONY MDR-1000XC, cu conectare  Wireless,  au un design cu finisaje de culoare bej, oferind sunete perfecte. Sunetele sunt reproduse într-un mod surround multi-canal, creând un spațiu acustic interesant, bazat pe  experiența elegantă a sunetului autentic. Prețul căștilor SONY MDR-1000XC este de 1.599,99 lei (pret in momentul publicarii articolului), putând fi achiziționate foarte ușor din magazinul online.

SONY MDR-1000XC

Casti on-ear Hi-Res

 Părerea noastră

Tehnologia  audio digitală (DSEE HX) îmbunătățește calitatea fișierelor muzicale digitale comprimate (MP3, ACC, ATRAC, WMA), aducându-le mai aproape de un sunet audio de înaltă rezoluție. În acest scop, banda de frecvență înaltă reconstruiește detaliile pierdute în timpul compresiei, oferind un sunet bogat și natural. LDAC codec poate transmite de aproximativ trei ori mai multe date (max. Viteza de până la 990 kbit / s), comparativ cu protocolul standard Bluetooth. Acest lucru îți permite să asculți muzică în formate audio de înaltă rezoluție la o calitate excepțională.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT