REVIEW: Casti audio cu banda Sony MDRHW700DS, Wireless, Negru

Sony MDRHW700DS

Sony a anunțat ieșirea pe piața europeana a unui nou model de căști fără fir, clasa Hi-Fi   MDRHW700DS. Un astfel de model este deja cunoscut de fanii sunetului bun, fiind vândut de o bună perioadă de timp pe piața din Japonia, acesta fiind apreciat de mulți audiofili. Unicitatea tehnologiei Virtualphones, este simularea sunetului audio multi-canal, într-un format 9.1. Cele două cupe cu diametrul de 50 mm, reproduc gama de frecvență 5-25 kHz. Pentru a fi utilizat, Sony MDRHW700DS necesită o unitate externă care cuprinde un emițător radio și intrări pentru surse de semnal. Noul regim Cinema, elaborat cu participarea principalului producător de sunet Sony  Pictures, Tom McCartney, îți permite să recreezi atmosfera de cinema.

Casti audio cu banda Sony MDRHW700DS, Wireless, Negru

Bucură-te de calitatea Premium a noilor căști Sony MDRHW700DS, cu sunet necomprimat multi-canal bogat cu efectul mediului, datorită transmisiei Wireless audio în format digital. Sony MDRHW700DS este insensibil la zgomot și la interferențele de la alte dispozitive din casă. Iată ce catacteristici suplimentare mai dețin aceste căști minunate:

  • control volum
  • Magnet din Neodim

   Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 5 – 25000 Hz
  • Segment:  TV
  • Impedanța: 24 ohm
  • Conectare: wireless
  • Utilizare: multimedia

Preț Casti audio cu banda Sony MDRHW700DS

Căștile audio cu bandă Sony MDRHW700DS, cu conectare  Wireless,  au un design cu finisaje de culoare neagră, oferind sunete perfecte. În exclusivitate, Sony cu tehnologia Virtualphone reproduce sunetul unei scene, într-un mod surround multi-canal, creând un spațiu acustic interesant, bazat pe  experiența elegantă a sunetului autentic. Prețul căștilor Sony MDRHW700DS este de 2.019,99 lei, putând fi cumpărate din magazinul online.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Modelul volumetric tridimensional al sunetului, creează un sentiment de adâncime, permițându-ți să te simți parte dintr-o realitate virtuală, fără a pleca de acasă.

Semnalul de transmisie nu prezintă probleme la conexiunea fără fir, evitând compromisuri în ceea ce privește calitatea sunetului.
Sony MDRHW700DS

Wireless, Negru

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT