REVIEW: Sistem audio Sony MHCGT4D – Adaugă putere sunetelor cu Mega Bass!

Sony MHCGT4D oferă o experiență captivantă, datorită bogăției de detalii și ale ambianței sonore. Tehnologia Surround S-Force Front  simulează procesele neuronale, creând un sunet realist surround.  Cu un difuzor principal în partea de jos și două difuzoare în partea de sus, Sony MHCGT4D îți poate oferi o atmosferă disco. Vei fi încântat de posturile de radio FM/AM locale și de stik-ul USB, cu lista proprie de redare din biblioteca muzicală, făcând o conexiune fără fir.

 Preț Sony MHCGT4D

Panoul mare de control îți permite să controlezi sistemul stând în picioare lângă el sau folosind telecomanda, după ce te-ai așezat confortabil în fotoliu. Modul Karaoke îți aduce distracția alături de cei mai buni prieteni, conectând două microfoane, pentru a vă testa veleitățile muzicale. Prin portul HDMI, poți conecta chiar și televizorul pentru ca acesta să beneficieze de un sunet performant. Prețul unui astfel de sistem este destul de convenabil. În prezent produsul se află printre stocurile limitate, demonstrând încă o dată calitatea lui.

 REVIEW Sony MHCGT4D

Sistemul audio Sony MHCGT4D posedă caracteristici de înaltă tehnologie, cum ar fi Bluetooth, DJ Effect, Disco Light sau Party Music, precum și un design interesant. O combinație de genul amplificator pe coloană. Ideea principală a producătorului a fost aceea de a oferi utilizatorului un sunet puternic Mega Bass de înaltă calitate. Designul este realizat  într-o formă  compactă. Arată frumos, elegant, modern  și este realizat cu cele mai moderne metode de transmitere a datelor, cum ar fi Bluetooth, USB și modulului NFC.


Te poți bucura chiar acasă la tine de sunetele puternice ale acestui sistem audio, pentru filme și sport. Sony MHCGT4D este un sistem portabil, de aceea îți oferă posibilitatea de a-l transporta la prieteni sau de a-l dispune pe terasa casei tale. Luminile Disco îți asigură sufletul petrecerii, fiind sincronizate de sunetul de bas. Woofer în tandem cu Mega Bass creează un sunet concentrat incredibil. Cu controlul de mișcare a mâinii, plimbate către stânga sau către dreapta, nu mai ai nevoie de telecomandă. Din aplicația Fiesta, accesează controlul de mișcare disponibil pe iOS și Android. Poți controla cu ușurință luminile disco, efectele DJ și poți sări peste piesele muzicale, cu ajutorul smartphonului.

Sony MHCGT4D îmbunătățește calitatea fișierelor muzicale comprimate. Dacă fișierul muzical original este comprimat, poate pierde componenta de înaltă frecvență, care dă melodiilor preferate saturație și expresivitate. Tehnologia digitală de îmbunătățire a sunetului, restabilește detaliile exacte, asigurând înalta calitate a sunetelor aproape originale. Cu Mega Bass, poți adăuga putere pieselor muzicale. Acest mod îmbunătățește basul, creând un sunet puternic muzical. Pur și simplu nu trebuie decât să activezi acest mod, pentru a simți cum muzica trece prin tine. Luminile disco creează o atmosferă de club, proiectând fazele luminoase sub formă de puncte sau linii.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 1600
  • Conectivitate: Analog Audio Out, Iesire compozit, Analog Audio In, 2 x Microfon, USB
  • Radio: AM/FM
  • Accesorii: Telecomandă, Baterii, Manual de utilizare.

Sony MHCGT4D

Bluetooth, Dj Effects, mega bass, Disco lights, Party Music

 Părerea noastră

Opțiunea de montare originală, permite sistemului audio Sony MHCGT4D să creeze un sunet puternic, ceea ce înseamnă că dispozitivul este destul de performant, dacă ținem cont de calitatea pe care o are, și anume aceea de a oferi sunete cât mai perfecte. Mai mult decât atât, designul modular al celor două difuzoare ce pot fi introduse pe subwoofer, îl face să poată fi amplasat oriunde în casă, pentru că nu ocupă mult din spațiul utilizabil. Recomandarea noastră este de a-l cumpăra. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT