REVIEW: Sistem High Power Audio Sony MHCV50D – pentru o petrecere fantastică!

Tehnologia inovatoare EXTRA BASS concepută special pentru muzică de dans, oferă un bas puternic și energic sistemului audio High Power, Sony MHCV50D. Acesta are puterea de a provoca furori, fiind creat pentru cei care preferă basul puternic. Dacă apeși butonul EXTRA BASS, poți profita de  sunetul muzicii puternic și energic profund, care nu va lăsa indiferent pe nimeni .

Preț Sony MHCV77DW

Sistemul High Power Audio Sony MHCV50D poate fi transportat prin ploaie, deoarece suprafața exterioară superioară este rezistentă la apă, și nu vei regreta niciodată după investiția făcută de tine. Prețul său este destul de accesibil pentru a te putea bucura de distracție, alături de cei mai buni prieteni. Luminos, în culori strălucitoare, sistemul High Power Audio Sony MHCV50D este disponibil în mai multe culori luminoase, astfel încât să existe întotdeauna o opțiune perfectă, care să se potrivească stilului tau.

REVIEW Sony MHCV77DW

Cel mai mare avantaj al sistemului audio High Power Audio Sony MHCV50D, este că poate deveni partenerul tău de încredere în orice situație. Cu numeroasele sale caracteristici utile, poți organiza o petrecere oriunde. Cu opțiunile de configurare flexibile și cu senzorul încorporat, se activează automat primele două tweetere, pentru a crea un efect stereo, indiferent de poziția sistemului audio, fie că este așezat vertical sau orizontal. Instantaneu se poate conecta la  muzica din colecția de muzică, în doar câteva secunde, prin simpla atingere, conectându-l la NFC. Redarea prin USB  se poate realiza prin conectarea smartphone-ul sau a tabletei. Prin USB se poate realiza atât încărcarea simultană cât și redarea muzicii.

Fiind iluminat cu LED-uri, acesta poate  crea o atmosferă festivă sau  de vacanță, datorită difuzoarelor LED backlighting și a efectelor sonore. Muzica ta va răsuna original și luminile strălucitoare vor crea atmosferă pe ringul de dans, pulsând în ritmul muzicii. Îngăduie-ți să te bucuri pe deplin de toate caracteristicile acestui performant sistem. Îl poți lua în vacantă pentru a organiza o petrecere în orice loc, indiferent unde te duci. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul  mânerului de transport convenabil și a rotițelor de la bază. Designul dintr-o singură bucată, facilitează acest transport. Oferă același  sunet puternic, atât la ​​instalarea verticală cât și la cea orizontală.

   Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 660
  • Conectivitate: Analog Audio Out, HDMI Out, USB, Mic in, Audio In, Ieșire compozit, Bluetooth
  • Radio: FM
  • Redare formate: CD, CD-R/-RW, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, DVD, VCD
  • Caracteristici speciale: Lumina boxa, Karaoke Function, Egalizator, Mod fotbal, Egalizator video, Mod FIESTA Functie Bass Boost, Party chain, ClearAudio+, Maner de transport, Blocare pentru copii, RDS, Sleep Timer

Sony MHCV50D

Hi-Fi, Bluetooth, NFC

 Părerea noastră

Acest centru muzical puternic, îți poate oferi toate beneficiile pentru a organizarea o petrecere fantastică. Funcția Bass Boost creează un sunet cu adevărat puternic, de joasă frecvență, pe care îl vei resimți în întreaga casă. Atmosfera poate fi animată de iluminatul cu LED-uri. Pentru ca atmosfera să fie mult mai încântătoare, poți accesa efectul de sunet DJ, precum și funcția karaoke. Mai mult decât atât, pentru un confort extrem, toate acestea pot fi controlate direct de pe un dispozitiv inteligent. Îl recomandăm cu toată încrederea!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT