Minisistem audio Sony SHAKE-X3, 1200W, Bluetooth, NFC – claritate si fidelitate

Iata in cele ce urmeaza un review pentru un produs cu totul special: este vorba despre un ministem audio de la Sony (model Sony SHAKE-X3), un echipament puternic pentru dimensiunile sale (are 1200W) si cu un design extrem de modern, care atrage garantat toate privirile si care va deveni cu siguranta sufletul oricarei petreceri.

Ramanand tot in sfera designului, observam in primul rand ca tastele de control sunt sunt iluminate cu o culoare extrem de indrazneata si foarte placuta. Liniile sunt drepte, iar comenzile sunt realizate din aluminiu mat. Sistemul audio nu mai ramane in umbra in timp ce muzica se aude vioaie de undeva. Nu. Cu acest minisistem camera dumneavoastra va avea un aspect mai modern.

Verifică noul preţ pentru Minisistemul audio Sony SHAKE-X3

Displayul cu leduri va reda multiple culori, iar toate acestea se vor sincroniza perfect cu ritmul. Nu va ramane decat sa selectati optiunile preferate pentru fiecare ocazie speciala.

sony shake 3d

Oricine isi doreste un sistem audio de calitate superioara, dar de dimensiuni mai mici poate alege cu incredere Sony SHAKE-X3. Stiu foarte multi prieteni care isi doreau un sistem audio foarte performant insa dimensiunile mari ale echipamentelor mai calitative ii cam puneau pe ganduri. Un sistem audio mini poate fi usor amplasat in camera sau in sufragerie, poate fi mutat cu usurinta daca este cazul si are marele avantaj ca ocupa putin spatiu. Cum tehnologia avanseaza in fiecare zi si propune noi, astazi aveti ocazia sa achizitionati un sistem audio super performant, dar mai mic.

Sony SHAKE-X3 are o serie de functii si caracteristici de top care vor lucra impreuna pentru a reda sunete de o calitate exceptionala, indiferent de sursa.

Basul puternic este unul din cele mai mari avantaje oferite de acest minisistem. Ritmul capata noi forme si veti simti acest lucru atunci cand organizati intalniri cu dans si muzica sau pur si simplu cand ascultati muzica preferata pentru a va relaxa impreuna cu familia intr-o sambata seara.

La capitolul conectivitate sta nesperat de bine, pentru ca pe langa USB, mai are si bluetooth, audio out/ in si NFC. Boxele sunt dispuse bidirectional, iar presiunea sonora poate ajunge si la 2300W. Sistemul va permite conectarea, redarea si transferarea melodiilor de pe CD-uri pe unitati USB, sau de pe un dispozitiv USB pe altul, fara sa fie nevoie de un calculator. Creati cu usurinta playlist-uri si redati usor fisiere MP3.

In pachet veti mai gasi telecomanda care va ajuta sa accesati rapid meniul de optiuni. Aceasta arata foarte bine, este neagra, slim, are display mare, iar butoanele sunt usor de identificat si de accesat.

Dimensiunile minisistemului audio Sony SHAKE-X3 sunt de 455 mm latime, 165 mm inaltime si 330 mm adancime.

Comentarii

Leave a reply

Review IT