REVIEW: Sistem Audio Sony SHAKE-X30 High Power – Pentru cel mai frumos Party music!

Cu o mare putere de ieșire a sunetului,  4800W (RMS) și având încorporate tehnologiile Bass Boost și S-Force, îți este oferit cel  mai îndrăzneț bas. Acesta oferă mai multe opțiuni de redare,  inclusiv de streaming, wireless prin Bluetooth și NFC,  astfel încât,  rămâi surprins de  muzică, indiferent de sursă. Cu efectul DJ și LED-urile luminoase, vei fi întotdeauna gata de petrecere.

Preț Sony SHAKE-X30

Acest sistem audio all-in-one,  Sony SHAKE-X30, poate manevra volumul oricărui tip de muzică. Cu tehnologia Bass Boost a difuzoarelor, acest sistem cu Hi-Fi, oferă un sunet uimitor de bas răsunător. În plus, față de difuzoare, acesta este dotat cu LED-uri integrate și efecte DJ,  care creează o atmosferă plină de viață pe ringul de dans. Cu un design unghiular, SHAKE-X30 atrage atenția tuturor invitaților la petrecere. Butoanele și celelalte controale sunt iluminate corespunzător, cu LED-uri. Prețul unui astfel de sistem performant, este mai mult decât convenabil.

 REVIEW Sony SHAKE-X30

Sony lansează un nou sistem audio de mare putere, SHAKE-X30,  conceput pentru a aduce un plus de design oricărei încăperi. Calitatea superbă a sunetului se datorează difuzorului cu tehnologia inteligentă de mare putere LDAC, ceea ce  înseamnă că te poți bucura de o calitate audio wireless, indiferent de ceea ce asculți.

Sony SHAKE-X30  este dotat cu o mulțime de caracteristici  Hi-Fi, pentru a scoate în evidență petrecerile de noapte, cum ar fi luminile LED și modul Karaoke, Motion Control și efectele DJ. În același timp, aceste noi adăugiri la gama de bas, îți permit să sărbătorești cu invitații. Poți conecta în mod simplu telefonul, pentru a reda de pe lista de redare preferată. Transferul melodiilor de pe un dispozitiv pe altul, fără fir, se datorează  tehnologiei Bluetooth, iar cu o singură apăsare,  tehnologiei NFC.

Dacă ai o cameră specială pentru petrecere, poți amplasa cele trei dispozitive ale sistemului oricum dorești.  Acestea au un  design îndrăzneț, plin de caracteristici interesante, făcând din camera de petrecerea un loc special. Ai posibilitatea să te agiți toată noaptea departe de unitatea principală, care este elementul central al camerei de zi.

Cele două difuzoare separate, pot fi plasate în poziții diferite de jur împrejurul camerei tale sau pe fiecare parte a televizorului, de exemplu. Cu aceleași difuzoare LDAC și tehnologia inteligentă wireless, poți produce un sunet puternic de bas, fără a compromite calitatea ridicată a sunetului difuzoarelor Sony, care sunt renumite.

 Principalele caracteristici:

  • Redare format: CD, DVD, AAC, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, VCD, Xvid, MPEG4
  • Radio: FM
  • Conectivitate: Analog in, Analog out, HDMI, Ieșire compozit, USB, Bluetooth, Mic in
  • Caracteristici speciale: Mod fotbal, Egalizator, Mod FIESTA, Bass Boost, Party Chain, ClearAudio+, Dolby Digital, S-Force

Sony SHAKE-X30

High Power, Hi-Fi, Bluetooth, NFC, Party music

 Părerea noastră

Sony SHAKE-X30 prezintă  o intrare de microfon dublă, astfel încât să poți concura cu prietenul tău la concursul de karaoke.  Un slot îți permite să conectezi chitara în cazul în care dorești să demonstrezi prietenilor tău veleitățile de instrumentist. Cu o intrare HDMI poți conecta sistemul chiar și la televizor. Acest sistem audio este într-adevăr demarorul petrecerii. Și dacă te întrebi de ce, acesta îți oferă tot ceea ce ai nevoie. Adică, efectul DJ, caracteristici și efecte sonore, cum ar fi ecoul și atenuatorul. Difuzoarele se aprind, oferind proiecții luminoase pe peretele din apropiere.  LED-urile își schimbă forma și culoarea pentru a se sincroniza cu ritmul intermitent. Și asta, nu e tot.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT