REVIEW: Microsistem audio Sony ZSPS50 – Ușor de luat oriunde!

Nu te priva de plăcerea de a asculta muzică cu echipamente de sunet excelente și de a lua un microsistem audio portabil Boombox Sony ZSPS50 cu radio, CD și USB! Acest Boombox modern și practic are toate caracteristicile de care ai nevoie! Poți asculta radio și muzică de pe discuri sau prin USB. În plus,  are 3 butoane care îți permit să accesezi imediat  posturile preferate stocate. Dispozitivul este echipat cu două difuzoare de câte 2 W.

Preț Sony ZSPS50

Perfect pentru petreceri, cluburi, la locul de muncă sau în bucătărie, acest microsistem audio de dimensiuni mici de la Sony include 2 x 2W  boxe pentru o calitate excelentă a sunetului, ce pot fi redate din fișiere USB, CD-uri sau radio. Bucură-te de mai multe opțiuni de redare și de un design compact, al microsistemului audio portabil Sony ZSPS50 cu radio și CD Player, care acum poate fi cumpărat la un preț care întrece toate așteptările.

  REVIEW Sony ZSPS50

Microsistemul Sony ZSPS50 arată exact ca un  casetofon sau un magnetofon portabil. Dacă în urmă cu zece sau cincisprezece ani acestea au fost cele mai populare dispozitive cu bandă,  acum sunt aproape imposibil de găsit. Chiar și un model cu un CD este tot mai rar de găsit. Acum, Sony ZSPS50 este cel mai popular model portabil, cu un stick de memorie sau card de memorie este fiabil. Sistemul este ușor de operat și necesită un minim de consum de energie.


Dispozitivul este construit cu difuzoare, putându-se conecta chiar și la difuzoare externe. Aparatul este selectat și poate fi folosit și cu baterii, dispunând de o autonomie destul de lungă și de o durată lungă de viață. Acest model poate reda fișiere MP3, și poate citi muzică cu compresie minimă. Pentru dispozitivele portabile chiar și  culoarea este importantă. Pentru acest dispozitiv sunt disponibile culorile alb, roșu și negru.

Fie că este vorba de un CD, smartphone, sau radio, poți duce muzica cu tine într-o plimbare  cu mega portabilul Sony ZSPS50 CD Boombox, la munte sau la mare. Caracteristicile cheie ale acestuia, sunt: greutatea de 2 kg și mânerul de transport convenabil, Sony ZS-PS50 fiind în final un sistem audio portabil, alimentat fiind cu baterii 6x C-size. Cu un tuner AM / FM, CD player, audio-în port, și conectivitate USB, poți reda toate melodiile preferate de pe Sony Boombox, indiferent de formatul lor. Două dintre calitățile de excepție ale microsistemului Sony, sunt difuzoarele cu interval complet, care oferă un sunet stereo de calitate.

  Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 4
  • Conectivitate: USB, Audio In, Audio Out
  • Redare format: CD, MP3,WMA
  • Radio: FM, AM

Sony ZSPS50

CD Player, tuner FM, 2x2W, USB

Părerea noastră

Microsistemul audio Sony ZSPS50 este o unitate portabilă la îndemâna oricui. Îl poți amplasa oriunde în casă. Are o calitate foarte bună a sunetului, chiar dacă  boxele sunt  mici, de numai 4 wați.  Radioul auto funcționează bine chiar și cu baterii  de dimensiunea C. Este ușor de configurat pentru a asculta muzică, chiar și înainte de a merge la culcare. Într-un final putem spune că este ușor de utilizat și poate fi  plasat oriunde, deoarece este destul de drăguț și are o calitate bună a sunetului.

Comentarii

Leave a reply

Review IT