REVIEW: SOVEREIGN 150CC – Dă o imagine estetică spațiului verde! Motor puternic

Preț SOVEREIGN 150CC

Dacă ești proprietarul unui teren cu o suprafață medie sau mică sau a unei grădini, cu siguranță mașina de tuns iarbă SOVEREIGN 150CC îți va fi la îndemână. Aceasta este un instrument de calitate, și datorită materialelor cu care este confecționată, aceasta va avea o durată lungă de viață. Mașina este dotată cu un motor suficient de puternic, ce are o capacitate cilindrică de 150 cmc. Mașina lucrează cu precizie absolută pe paturile cu flori, fără a deteriora plantațiile. Poate fi folosită cu succes și pe lângă pereții casei sau pe lângă garduri. Nivelurile de tăiere a firelor de iarbă sunt împărțite în 4, cu dimensiunea cuprinsă între 2,5 și 7,5 cm. Coșul colector este realizat din material textil și are un volum de 45 de litri.

Masina de tuns iarba SOVEREIGN 150CC , 2.9CP

SOVEREIGN 150CC , 2.9CP

Review SOVEREIGN 150CC

SOVEREIGN 150CC este o mașină de tuns iarba și un instrument agricol pentru îngrijirea spațiilor verzi din curți sau peluzele de flori, ce au o suprafață mică sau medie. Alimentarea acesteia se face cu benzină, capacitatea sa cilindrică fiind de 150 cmc. Designul mașinii de tuns iarba este realizat cu o carcasă în culorile negru și portocaliu și roți negre din material plastic. Coșul colector de culoare neagră este conceput dintr-un material textil rezistent, ce are un volum de 45 de litri. Această capacitate este suficient de mare pentru a colecta iarba la o singură trecere, fără a a fi nevoie să te opri din lucru.

Mașina de tuns iarba SOVEREIGN 150CC are o putere a motorului de 2,9 cp și un rezervor pentru benzină de 0,8 litri. Producătorul a dotat mașina de tăiat iarbă cu 4 trepte de tăiere. Înălțimea firului de iarbă poate fi setată din intervalul minim de 2,5 cm și maxim 7,5 cm. Nivelul de zgomot oferit de acest model, este de 96 dB. Deși greutatea mașinii este de 21 kg, aceasta poate fi manevrată ușor din mânerul ergonomic.

Această mașină de tuns este economică, dar în același timp motorul pe benzină este foarte puternic, cu răcire forțată pe aer. Există de asemenea, o funcție de colectare a ierbii și o funcție de eliminare a acesteia pe partea laterală. Acest lucru ajută la mulcire, aducând un cost mult mai mic decât cel estimat.

Părerea noastră despre produs

Grădina este locul perfect pentru relaxare. Aici printre plante frumoase, paturi de flori bine întreținute și copaci înalți, reprezintă locul ideal pentru o zonă confortabilă de relaxare. Tot astăzi, întreținerea unui astfel de loc nu mai este atât de dificilă. Având la îndemână o mașină de tuns iarba și gazonul, întreținerea spațiului verde este foarte ușoară. Cu mașina de tuns iarbă  SOVEREIGN 150CC totul pare distractiv și simplu. Alimentată cu 0,8 litri de benzină, aceasta este capabilă să taie toate firele de iarbă crescute haotic de pe o suprafață mică sau medie de teren. Un astfel de spațiu bine îngrijit de această mașină de tuns iarba, oferă posibilitatea de a organiza un picnic cu întreaga familie, bucurându-vă de natură și de verdele uniform al ierbii.  Din punctul nostru de vedere mașina de tuns iarbă SOVEREIGN 150CC este instrumentul care asigură un loc curat și igienizat. O recomandăm cu toată încrederea.

– Părerea clienților –

Mașina de tuns iarbă  SOVEREIGN 150CC  este destul de puternică, având un motor de 2,9 cp și o capacitate cilindrică de 150 cmc. Cele 4 trepte de tăiere, oferă posibilitatea de a alege înălțimea ierbii la dimensiunea preferată. Coșul colector este destul de mare pentru a nu fi golit în timpul lucrului. O mașină de tuns iarba excelentă.

Din punct de vedere estetic, grădina mea arată excelent. Acest lucru se datorează mașinii de tuns iarba SOVEREIGN 150CC care este foarte capabilă să taie uniform toată suprafața spațiului verde. Această mașină de tuns iarba este ușor de utilizat și este foarte economică. Ideală pentru orice grădină!  

SOVEREIGN 150CC

Masina de tuns iarba

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT