Star-Light 28DM2000 – televizor LED accesibil cu design modern si ecran HD de 71 cm!

Daca sunteti in cautarea unui televizor modern si de inalta definitie, pentru urmarirea posturilor TV digitale/HD, vizionarea continutului media preferat sau pentru utilizarea sa ca pe un simplu monitor, televizorul LED Star-Light 28DM2000 de 71 cm poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Acesta vine cu un design ultra-slim si elegant, ecran HD LED de 28 inch, sunet puternic si destul de bun, un tuner digital incorporat, o functie pentru monitor, un player multimedia integrat si mai multe porturi extrem de utile, fiind disponibil mai nou si pe eMAG.ro la un pret accesibil pentru orice buget.

Designul modern si destul de slim al televizorului LED de la Star-Light va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare neagra si a standului integrat, potrivindu-se perfect in orice loc din locuinta dumneavoastra. Pe partea de imagine, display-ul sau LED dispune de o diagonala buna de 71 centimetri (28 inch), rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, un contrast nativ de 3000:1, o luminozitate decenta de 200 cd/mp si de un timp de raspuns rapid de doar 6,5 ms, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, pentru o experienta vizuala foarte buna.

Televizor LED Star-Light, 71 cm, 28DM2000, HD Ready – profită acum de reducere

Pe langa toate acestea, ecranul HD LED de 71 centimetri mai beneficieaza de un raport de aspect al imaginii de 16:9 si totodata de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pe orizonatala / verticala, astfel incat dumneavoastra va veti putea bucura de imagini la fel de bune si culori vii din aproapre orice pozitie de vizionare. In plus, sistemul sau audio este format din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 20 W (2 x 10 W), care permit redarea unui sunet puternic si destul de bun, fara distorsiuni prea mari chiar si al un volum mai ridicat.Star-Light 28DM2000

Televizorul LED Star-Light 28DM2000 este compatibil cu suportul standard de perete VESA, oferindu-va astfel posibilitatea de a il putea monta rapid si cu foarte mare usurinta pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode TV. In ceea ce priveste conectarea, acesta integreaza toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea sa la orice dispozitiv sau sursa de semnal, printre care o intrare VGA (D-sub 15 pini), un port USB 2.0, o intrare Scart (RGB), slotul CI+ si trei porturi digitale HDMI.

Tunerul digital (DVB-T, DVB-C), impreuna cu slotul CI+, simplifica semnificativ procesul de receptionare a transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HD), fara a mai avea nevoie de decodorul clasic utilizat de catre distribuitorii de televiziune digitala prin cablu. Cu toate acestea, televizorul LED de la Star-Light mai include o functie de monitor pentru conectarea simpla si rapida a acestuia la un PC, laptop sau chiar o consola de gaming, precum si un player multimedia integrat pentru redarea fara niciun fel de problema a continutului media preferat de pe un stick USB sau hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT