Televizor Smart LED Star-Light 32DM6500 – recomandarea noastra pentru acest buget

Preț Star-Light 32DM6500

Star-Light 32DM6500 este un Smart TV construit cu o diagonală a ecranului de 81 cm, ideal pentru camera copiilor sau pentru bucătărie. Aspectul său atrăgător și  imaginile frumoase îl fac irezistibil atunci când este privit. Funcționalitatea sa performantă se datorează tehnologiei Android pe care o are integrată. Dacă îți dorești un singur dispozitiv pentru a fi utilizat în două scopuri, atunci Star-Light 32DM6500 este ceea ce ai nevoie. Deși este un Smart TV  cu Android televizorul vine cu cel mai mic preț de pe piață.

Star Light nu are personalitate de renume mondial, însă calitatea Smart TV-ului este performantă. Pentru a se face cunoscut producătorul oferă produsele sale la cele mai mici prețuri, pentru a putea fi cumpărate de oricine. Vei fi total impresionat de noile tehnologii ale televizorului Star-Light 32DM6500 care face parte din gama 2017. Designul smart TV-ului  este realizat în linii fine, având o carcasă de culoare neagră, care îl face extrem de elegant.

Review Star-Light 32DM6500

Star-Light 32DM6500 este un Smart TV de tip LED, deține funcția de monitor și face parte din gama 2017. Sistemul său de operare este Android, ceea ce îl face un televizor inteligent. Televizorul este creat cu o carcasă de culoare neagră cu finisaje fine, care îl fac demn de orice încăpere a locuinței tale moderne. Elegant și foarte frumos, Star-Light 32DM6500 oferă imagini de o reală frumusețe. Smart TV-ul îți poate oferi bucuria de a urmări emisiunile preferate, pe un ecran performant cu diagonala de 81 cm. Cu funcția de monitor ai posibilitatea de a-l instala la un PC, dacă de asta ai nevoie.

Ecranul plat al smart TV-ului Star-Light 32DM6500, are o diagonală de 81 cm, cu rezoluția High Definition cu 1366 x 768 pixeli. Display-ul oferă o luminozitate de 200 cd/mp și un contrast nativ de 1000:1. Aspectul de imagine a televizorului Star-Light 32DM6500 este 16:9, având un  timp de răspuns de 6,5 ms. Imaginile clare și fără distorsiuni, se datorează unghiurilor de vizualizare de 178/178 grade. Pentru că este un  smart TV de tip LED cu funcția de monitor și tehnologie Android,  acesta beneficiază și de caracteristica specială de imagine Picture enhancements.

Sistemul audio a televizorului Star-Light 32DM6500 este Stereo și este redat prin cele două boxe de câte 8 wați fiecare. Transmisia și recepția programelor TV se fac prin tunerul digital DVB-T2/T+C și prin portul de intrare pentru antenă, dar și de caracteristica specială Player Multimedia integrat. Conexiunile se realizează prin Wi-Fi integrat și prin Slot CI+ și LAN, dar și prin cele 3 porturi HDMI, un port USB și multe altele.

Părerea noastră despre produs

Televizorul Star-Light 32DM6500 este creat cu sistem de operare Android,  oferind posibilitatea de a accesa internetul. Imaginile sunt deosebit de clare, cu detalii uimitoare și în cele mai frumoase culori. Te poți bucura de filme, muzică, emisiuni sportive, emisiuni distractive, știri și multe altele, doar privind către ecranul televizorului. Încăpere poate deveni un real centru de divertisment pentru întreaga familie. Ecranul televizorului beneficiază de tehnologia Picture enhancements care dă performanță imaginilor ecranului, făcându-le clare și detaliate.

– Părerea clienților –

Star-Light 32DM6500 este un Smart TV cu Android TV ce are funcția de monitor, acesta fiind destul de nou, mai exact din gama 2017. Aspectul său foarte elegant cu carcasa de culoare neagră îl face să poată fi montat oriunde. Prețul televizorului este atât de mic, încât nu poți rata ocazia de a-l cumpăra mai ales că este un Smart TV. Un televizor inteligent și performant! 

Smart TV-ul  Star-Light 32DM6500 este dotat cu toate funcțiile de bază ale unui smart TV cu Android. Mă pot bucura de orice conținut, fără restricții, de pe orice dispozitiv extern. Luminozitatea ecranului este foarte bună, iar contrastul este perfect. Culorile sunt uimitoare, încântându-mi ochii cu cele mai frumoase imagini. Un Smart TV care nu trebuie ratat.  

1 Comment
  1. Reply
    calin 13 iunie 2017 at 13:29

    Ce varianta de android are tv Star-Light 32DM6500? versiunea 4, 5 sau 6?

Leave a reply

*

code

Review IT