Star-Light 43DM6500 – televizor Full HD Smart de generatie 2017, cu sistem de operare Android!

 Preţ Star-Light 43DM6500

Star-Light 43DM6500 este un nou Smart TV din gama 2017 a producatorului Star-Light, ideal pentru o camera normala de apartament sau pentru un living/dormitor destul de spatios, pe care il recomandam pentru a va transforma intreaga sufragerie sau locuinta intr-un centru de divertisment. Noul televizor inteligent Star-Light se regaseste in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine, sunet si inteligneta, respectiv pentru un buget nu foarte mare, in timp ce magazinele online va ofera livrarea gratuita si garantia inclusa.

 Review Star-Light 43DM6500

Noul Smart TV de 43 inch din seria DM6500 de la Star-Light va ofera un design minimalist si modern, cu o carcasa subtire de culoare neagra, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si un suport integrat, care se va integra perfect in orice tip de decor al locuintei voastre, potrivindu-se intr-o sufragerie sau intr-un dormitor destul de spatios. In plus, noul televizor Smart Star-Light este compatibil cu suportul de perete VESA (optional) pentru a-l monta direct pe perete, avand dimensiunile normale de 56,6 x 97,1 x 8,9 centimetri, o greutate de aproximativ 8,5 kilograme si un consum la functionare de maxim 80W.

Diagonala mare de 109 centimetri (43 inch) a noului televizor LED inteligent Star-Light este ideala pentru o camera de apartament sau un dormitor incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia Full HD (1080p) pentru a va bucura de o imagine foarte clara si mai multe culori naturale, din aproape orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo de maxim 20W pentru a reda un sunet puternic si captivant, fara a distorsiona calitatea sunetul redat chiar si atunci cand nivelul volumului este aproape la maxim, completand asadar intreaga experienta de vizualizare a noului televizor inteligent Star-Light.

Noul televizor LED Smart Star-Light 43DM6500 are la baza noul sistem de operare Android TV, pentru a beneficia asadar de o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online din intreaga lume, dar si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet, prin tehnologia WiFi incorporata. Noul Smart TV de la Star-Light include un tuner digital DVB-T2/C si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC/consola de gaming, precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Star-Light 43DM6500

109 cm, Android, Full HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate de mai sus, suntem de parere ca noul televizor Smart Star-Light 43DM6500 este alegerea perfecta pentru oricine isi doreste un televizor Full HD de dimensiuni mari, la pachet cu functii inteligente de ultima generatie, la un pret avantajos pentru un buget nu foarte mare. Noul Smart TV din gama 2017 de la Star-Light va ofera o experienta captivanta de vizionare FHD, pe diagonala de 109 centimetri, un sunet puternic si la fel de captivant, cu ajutorul sistemului audio de 20W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare Android TV.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT